Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hypotheekrente boven 2%

Voor het eerst sinds mei 2016

Voor het eerst sinds mei 2016

Adviesketen De Hypotheekshop geeft aan dat er een einde is gekomen aan een unieke periode: een tijd waarin het belangrijkste hypotheekrente tarief onder de 2% lag.

Hypotheekrente 10 jaar vast met NHG

Het gaat om de hypotheekrente die voor 10 jaar vastgezet wordt, met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dat tarief kwam in mei 2016 voor het eerst onder de 2% en is daar sindsdien niet meer boven gekomen.

Laagste rente nog onder 2%

Tot nu dan. De laagste hypotheekrente ligt nog zeker onder de 2% met op dit moment 1,79% als laagste tarief. Er zijn echter ook hypotheken met een behoorlijk hogere 10-jaars NHG-rente. Het gemiddelde is nu volgens de becijfering van De Hypotheekshop boven de 2% uitgekomen.

Check zelf de hypotheekrente die voor u van toepassing is.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek