Op deze pagina vindt u een overzicht van de laatste reacties op onze nieuws- en blogberichten. Wilt u zelf reageren? Klik op een reactie van uw keuze en plaats uw eigen vragen en opmerkingen eenvoudig onder het betreffende bericht.

Arie 1 minuten geleden
Dat krijg je als je pas wakker bent!!!!. gestegen van -0,218% naar -0,098%.. Stijging 55%. Nu juist cijfermatig maar waarom stijgt de spaarrente niet!
Arie 6 minuten geleden
sorry even te snel en niet juist. De kapitaalmarktrente is van -0,218 naar -0,987 gestegen. Ruim 1005 stijging.
Arie 10 minuten geleden
De laatste zes dagen is de kapitaalmarkt rente gedaald van -0,218 naar 0,098. Terwijl bijvoorbeeld de LLoyds Bank de rente heeft verlaag van 0,30% naar 0,15%. Hoe is dit te verklaren?
Jeroen 23 uur geleden
Hyperinflatie
Kees 4 dagen geleden
Gebruiken ze geen gemeente of belasting gegevens tussendoor om te controleren of je er wel echt woont enz? Ivm fraude of onderhuur? => Anneke 24-9-2021: Dat zou zomaar kunnen, geen idee eerlijk gezegd. Het gaat iig niet om inkomenscontrole waarmee ze zomaar opeens kunnen zeggen dat je de hypotheek niet meer mag houden.
A van Duin 4 dagen geleden
Wat een lul verhaal om meerdere adviseurs te vragen wat te doen Mensen luister niet naar deze mevrouw Dat kost je een berg geld en t is onnodig Eén adviseur geeft alle info
Anneke Ranzato-Versloot 5 dagen geleden
Nou nee, daar heb ik nog nooit iets over gehoord. Ook niet bij het kiezen van een nieuwe rentevastperiode. Als de volledige looptijd is afgelopen (meestal 30 jaar), dan kunnen ze wel opnieuw gaan beoordelen en dus allerlei gegevens vragen. En als je de hypotheek wilt verhogen of bijvoorbeeld van twee namen op één naam zetten. Maar niet zomaar tussendoor.
Peet 5 dagen geleden
Hypotheekverstrekkers controleren meer vooraf. Vragen ze dit soort informatie ook op na het afsluiten van de hypotheek, dus in de looptijd van de hypotheek?
Skala 5 dagen geleden
Nu kun je nog kiezen, contant, Tikkie, pinnen. Zodra het contant geld verdwenen is zal een Tikkie niet meer gratis zijn. Iedere transactie een commissie betalen; geen keuze meer. De negatieve rente zal dan ook niet meer bij een tegoed van een ton ingaan, maar vanaf de eerste euro op je rekening. Je kan het niet meer ontlopen door cash op te nemen. Ook geen reden meer om 0,5% negatieve rente te rekenen, dat kan naar 5% negatieve rente. Je hebt geen keuze. En als er weer een lockdown is werkt je rekening nog maar maximaal 10 km van je woonplaats. Je gaat de briefjes en muntjes nog eens missen.
Robert 6 dagen geleden
Het is heel goed om te waarschuwen. Zo ben ik ook veelvuldig voor de Bitcoin gewaarschuwd dat het niets is!. Stiekem had ik liever niet naar die waarschuwingen geluisterd. Hoeveel hypotheken hebben een achterstand, omdat er een studieschuld is verzwegen? Hoeveel jongeren kunnen niets opbouwen omdat ze een torenhoge huur moeten betalen? Klaas Knot waarschuwde voor tophypotheken, maar had volgens een journalist zelf een tophypotheek afgesloten! Hij heeft ervoor gewaarschuwd dus blijf je op het pluche zitten als het mis gaat. Idem met al de Al Gore, Timmermansjes, Jetjes, Kaagjes etc. die waarschuwen en vervolgens in de businessklas stappen met het vingertje omhoog. Gewoon studieleningen in het BKR dan zijn we van dit gezeur af. Of hebben politici kinderen met een studielening die net als hun grote voorbeeld de waarheid niet zo serieus nemen?
A.J.Buvlot. 6 dagen geleden
En hoe zit het dan met ouderen. Ik b.v. wil al die troep niet op mijn smartfoon, die ik trouwens allleen maar heb, om te bellen of sms-en. Iedereen heeft de mond vol over dat je voorzichtig moet zijn voor oplichting, maar de fin. instantie's, werken het zelf in de hand, door maar door te gaan.
Bert 6 dagen geleden
Ik ben het met je eens dat we cash geld gaan kwijt raken. Toch is dat helemaal niet verstandig. Stel dat er een keer een technisch probleem komt. Of iets van hackers of zo. En je kunt niet bij je bankrekening? Dan is het toch wel prettig om met cash te kunnen betalen in de winkel?
Hans 15 september 2021 15:25
Zit ook te qachten op uitspraak Ing betaal al te veel vanaf 1980 Schoften en net doen of we van niets weten hoelang nog deze maffia praktijken.
Simon 13 september 2021 12:48
Op zich kan ik me hier wel in vinden. Maar wat gebeurt er dan? Er kan meer geleend worden, dus doet men dat. Het aanbod van woningen neemt maar beperkt toe. Want die recreatiewoningen worden in de praktijk al bewoond. Niet permanent overal, maar de meeste huisjes zitten vol. En die AOW'ers moeten ook weer ergens wonen. Dus het gevolg is dat de prijzen nog harder gaan stijgen. Er moet gewoon gebouwd worden. En snel!
Robert 13 september 2021 10:43
Waarom mag een senior nu wel meer lenen op basis van werkelijke lasten en mag junior niet meer lenen op basis van de werkelijke lasten? Met knip- en plakwerk zoals de Starterslening, Duokoop en schenkingen proberen we de kans op een woning nog een beetje te vergroten. Waarom geen toets op de lasten van een 40 jarige annuiteit in box 1 als je onder de 35 bent en NHG verhogen voor de starters naar 4 ton? Laat tevens alleenstaande AOW'ers die een betaalbare woning achterlaten bij samenwonen hun alleenstaande AOW behouden, dan krijgen we een beetje doorstroming! Permanente bewoning van recreatiewoningen toestaan etc! Regering doe wat voor onze jongeren en gescheiden mensen die nu niets kunnen op de woningmarkt!
K. 13 september 2021 06:49
Het wordt tijd dat er nieuwe banken komen want de banken die er nu zijn, gaan echt de komende tijd geen rente meer aanbieden. Het is belachelijk en slecht voor de economie als je als spaarder geen rente kunt krijgen op je geld!
Johan van kuijck 9 september 2021 23:59
Hallo met johan ook ik heb een doorlopend krediet gehad en volgens mij ook altijd teveel rente betaald
Anneke Ranzato-Versloot 9 september 2021 07:35
Goede vraag... daar heb ik inderdaad niets over gelezen! Ik zeg: bel je accountmanager en vraag het!
Peter 7 september 2021 23:15
Inmiddels is er een compensatieregeling voor consumenten. Maar hoe staat het met zakelijk rood staan, wordt deze ook gecompenseerd?
Bas 7 september 2021 13:20
Schokkend. Tot nu toe kreeg je altijd reacties van makelaars dat het onzin was. Een paar rotte appels in de mand. Als je dit ziet is het toch volstrekt duidelijk dat het in de makelaardij puur en alleen om de commercie gaat? Zo snel mogelijk een transactie voor elkaar krijgen en zorgen dat de consument zich gedwongen voelt om een makelaar in de hand te nemen om toch maar een kleine kans te maken om een huisje te kopen. Het is ook logisch waarom makelaars niet voor transparantie zijn. Waarom zou je namelijk een makelaar inschakelen als Funda vrij toegankelijk was, alle transactieprijzen op Funda vermeld staan en je gewoon kunt werken met standaard koopcontracten met alle ontbindende voorwaarden gewoon verwerkt?

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.