Search
Close this search box.

Hoogste rentes pensioensparen opbouwfase

Pensioensparen is een andere term voor banksparen voor het opbouwen van aanvullend pensioen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de hoogste rentes die geboden worden voor pensioensparen voor de opbouwfase. De opbouwfase is de periode dat u werkt en pensioen opbouwt.

Banksparen voor het opbouwen van aanvullend pensioen

Bij pensioensparen kunt u kiezen tussen een variabele rente en een vaste rente. Bij een vaste rente kunt u kiezen uit verschillende looptijden. Selecteer hieronder de looptijd van uw keuze voor een overzicht van de maatschappijen met de hoogste rente. Klik op de naam van de maatschappij voor het volledige aanbod van die maatschappij.

Spaarbank rekening rente
Centraal Beheer Extra Pensioen Sparen 2,35 %
Nationale Nederlanden Aanvullende PensioenOpbouw 2,35 %
Rabobank ToekomstSparen 2,25 %
RegioBank Aanvullend Pensioen Opbouwrekening 2,05 %
SNS Bank Lijfrente Sparen 2,05 %
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek