Search
Close this search box.

Bedrag in de toekomst

Uitrekenen wat je bij elkaar spaart

Wil je weten waar je naartoe spaart? Welk bedrag je op welk moment in de toekomst bij elkaar gespaard hebt als het je lukt om apart te leggen wat je van plan bent?

Rente Calculator

Rente Calculator

De hoogte van jouw spaarsaldo op een bepaald moment hangt af van:

  • het geld dat je op je spaarrekening of deposito stort
  • het percentage rente dat je krijgt over je spaargeld
  • de periode vanaf het moment van storten

 

Het kan zo zijn dat je één keer een bedrag stort en dat ongewijzigd laat staan. Of misschien stort je er steeds wat bij – per maand of jaar?

Door in te vullen…

  • wat je verwacht te sparen en
  • wat je denkt aan rente te krijgen

 

… kun je eenvoudig uitrekenen welk bedrag je na een door jou op te geven periode op je spaarrekening hebt staan.

Nieuwsbrief
Op de hoogte van sparen

je gegevens zijn veilig

Nieuws over Sparen

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek