Search
Close this search box.

Bewuzt

Het onstaan van Bewuzt verzekeringen?

Bewuzt is een nieuwe verzekeraar die in 2020 is opgericht. Bewuzt is een verzekeraar die gespecialiseerd is in het bieden van kwalitatief goede verzekeringen tegen een betaalbare prijs. Bewuzt richt zich voornamelijk op consumenten die op zoek zijn naar een goede en betrouwbare verzekeraar, maar tegelijkertijd ook op zoek zijn naar een betaalbare verzekering. Het is de missie van Bewuzt om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot een goede verzekering, ongeacht het budget.

Bewuzt is opgericht met het idee om een eerlijke verzekeraar te zijn die zich richt op de behoeften van de klant. Bewuzt biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen en inboedelverzekeringen. Bewuzt maakt gebruik van geavanceerde technologie en een klantgericht service-model om klanten te helpen bij het maken van een goede verzekeringskeuze. Door middel van hun automatische vergelijkingsservice helpen ze klanten om de beste verzekering voor hun behoeften te vinden. Bewuzt streeft ernaar om mensen geld te laten besparen door transparante, eerlijke en betaalbare verzekeringen aan te bieden.

Wat zijn de contactgegevens van Bewuzt verzekeringen?

Klanten kunnen contact opnemen met Bewuzt door te bellen naar het nummer 020-7879-0000. Klanten kunnen ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Bewuzt biedt ook een live chatdienst aan waar klanten vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen op hun vragen. Klanten kunnen ook een contactformulier invullen op de website van Bewuzt.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Bewuzt allemaal?

Bewuzt biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

Auto-verzekering: Bewuzt biedt een compleet pakket aan autoverzekeringen aan, waaronder WA-verzekeringen, WA + Beperkt Casco-verzekeringen, WA + All Risk-verzekeringen en WA + All Risk + inzittendenverzekeringen.

Reisverzekering: Bewuzt biedt een aantal verschillende reisverzekeringen aan, waaronder een algemene reisverzekering, een annuleringsverzekering en een reis- en bagageverzekering.

Inboedelverzekering: Bewuzt biedt inboedelverzekeringen aan voor particulieren, waaronder een standaard inboedelverzekering, een uitgebreide inboedelverzekering en een inboedelverzekering met eigen risico.

Aansprakelijkheidsverzekering: Bewuzt biedt ook aansprakelijkheidsverzekeringen, waaronder een particuliere aansprakelijkheidsverzekering, een bedrijfsmatige aansprakelijkheidsverzekering en een bedrijfsmatige aansprakelijkheidsverzekering met eigen risico.

Waarom je Bewuzt moet vergelijken in premie?

Bewuzt biedt kwalitatief goede verzekeringen aan tegen betaalbare premies. Bewuzt maakt gebruik van geavanceerde technologie om de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken en zo een passende verzekering te vinden voor de behoeften van de klant. Bewuzt biedt ook een automatische vergelijkingsservice aan waarmee klanten de beste verzekering voor hun behoeften kunnen vinden. Deze service maakt het voor klanten mogelijk om door verschillende verzekeringen te bladeren en zo de beste verzekering voor hun behoeften te vinden.

Bewuzt biedt ook een klantgerichte service waarmee klanten al hun verzekeringsvragen kunnen stellen en snel antwoord kunnen krijgen. Bewuzt streeft ernaar om klanten te helpen bij het maken van een goede verzekeringskeuze. Door gebruik te maken van hun vergelijkingsservice en klantgerichte service, kunnen klanten de beste verzekering vinden tegen de beste prijs.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Bewuzt verzekeringen en de antwoorden daarop.

Veelgestelde vragen over Bewuzt verzekeringen en de antwoorden daarop zijn:

Q: Wat is de minimale premie voor een Bewuzt verzekering?
A: De minimale premie voor een Bewuzt verzekering is afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit. Bewuzt biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen en inboedelverzekeringen. De minimale premie voor elk van deze verzekeringen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de verzekerde, het type auto, de leeftijd van de auto, etc.

Q: Kunnen klanten kiezen uit verschillende betalingsmethoden bij Bewuzt?
A: Ja, bij Bewuzt kunnen klanten kiezen uit verschillende betalingsmethoden, waaronder ideal, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Q: Kan ik mijn verzekering online afsluiten bij Bewuzt?
A: Ja, bij Bewuzt kun je je verzekering online afsluiten door een vergelijkingsformulier in te vullen en de gevonden verzekering te selecteren. Daarna kun je de verzekering direct online afsluiten.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek