Search
Close this search box.

KNMV

Het onstaan van KNMV verzekeringen?

De KNMV is opgericht in 1901 door verschillenden motorrijders die de wens hadden om meer te weten te komen over de techniek van de motorfiets. Na de oprichting van de KNMV begonnen ze met het organiseren van verschillende activiteiten waarmee de motorrijders van elkaar konden leren. In de jaren na de oprichting kreeg de KNMV steeds meer leden en werden er steeds meer activiteiten georganiseerd. Naast deze activiteiten werd er ook steeds meer aandacht besteed aan het verlenen van verzekeringen aan motorrijders. Uiteindelijk is de KNMV uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland en biedt zij verzekeringen aan voor motorrijders, maar ook voor andere verzekeringssoorten.

Wat zijn de contactgegevens van KNMV verzekeringen?

De contactgegevens van KNMV Verzekeringen zijn:

Hoofdkantoor:
KNMV Verzekeringen
Postbus 845
6200 AV Maastricht

Telefoonnummer: 043-33 42 333
Faxnummer: 043-33 41 515
E-mailadres: [email protected]

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd KNMV allemaal?

KNMV Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder een overzicht van de verzekeringen die KNMV aanbiedt:

– Motorrijtuigverzekeringen: deze verzekering is bedoeld voor motorrijders en biedt bescherming tegen schade aan het motorrijtuig en aan derden.
– Inboedelverzekering: deze verzekering biedt bescherming tegen schade aan de inboedel van de verzekerde.
– Rechtsbijstandverzekering: deze verzekering biedt bescherming aan de verzekerde in het geval van juridische conflicten.
– Reisverzekering: deze verzekering biedt bescherming aan de verzekerde tijdens het reizen.
– Aansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering biedt bescherming aan de verzekerde in het geval van aansprakelijkheid.
– Woonhuisverzekering: deze verzekering biedt bescherming tegen schade aan het woonhuis.
– Bootverzekering: deze verzekering biedt bescherming tegen schade aan de boot van de verzekerde.
– Caravanverzekering: deze verzekering biedt bescherming tegen schade aan de caravan van de verzekerde.

Waarom je KNMV moet vergelijken in premie?

KNMV Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan tegen betaalbare premies. Als je op zoek bent naar een verzekering dan is het vergelijken van de premies van verschillende verzekeraars een goede manier om de beste verzekering te vinden. Door het vergelijken van de premies kan je de beste verzekering vinden die bij jouw situatie past. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een motorverzekering dan is het vergelijken van de premies van verschillende verzekeraars een goede manier om de beste verzekering te vinden. Je kunt dan de tarieven van de verschillende verzekeraars vergelijken en de verzekering kiezen die het beste bij je past.

Wat zijn de meest gestelden vragen over KNMV verzekeringen en de antwoorden daarop.

KNMV Verzekeringen krijgt regelmatig vragen over hun verzekeringen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:

– Wat is de dekking van een motorverzekering?
De dekking van een motorverzekering verschilt per verzekeraar. Algemeen geldt dat een motorverzekering bescherming biedt tegen schade aan het motorrijtuig en aan derden. Daarnaast biedt een motorverzekering ook bescherming tegen diefstal van het motorrijtuig en tegen schade door brand.

– Wat is de looptijd van een verzekering?
De looptijd van een verzekering verschilt per verzekeraar. Algemeen geldt dat de looptijd minimaal een jaar is en maximaal drie jaar.

– Wat is de premie van een verzekering?
De premie van een verzekering is afhankelijk van verschillende factoren. De premie is onder andere afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde, het soort verzekering, het verzekerde bedrag en de looptijd van de verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek