Search
Close this search box.

Leidsche

Het onstaan van Leidsche verzekeringen?

Leidsche Verzekeringen is een Nederlands verzekeringsmaatschappij die in 1863 in Rotterdam is opgericht. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van de verzekeraars Leidsche Verzekering en Rijnland Verzekering. Deze twee verzekeraars hadden al een lange geschiedenis voordat ze hun krachten bundelden.

Leidsche Verzekeringen is geboren uit de verering Leidsche Verzekering. Deze vereniging werd in 1847 opgericht door de Rotterdamse notaris Jan van der Does de Willebois. Hij wilde een verzekering aanbieden die de burgers in staat stelde om hun tegoeden tegen brand- en waterschade te verzekeren. De verzekering werd een groot succes en in 1865 verzekerde Leidsche Verzekering al meer dan 4000 mensen.

Rijnland Verzekering werd in 1851 opgericht door de Rotterdamse notaris Jan van der Does de Willebois. Het bedrijf was gespecialiseerd in het verzekeren van personenautoΓÇÖs en kreeg al snel een goede naam in de verzekeringsbranche. In 1862 fuseerde Rijnland Verzekering met Leidsche Verzekering en werd Leidsche Verzekeringen geboren.

Wat zijn de contactgegevens van Leidsche verzekeringen?

Je kunt Leidsche Verzekeringen bereiken via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: +31 (0)10-2090200
Emailadres: [email protected]
Adres: Goffertplein 1a, 3062 PA Rotterdam

Verder kun je ook terecht bij de klantenservice van Leidsche Verzekeringen, deze is te bereiken via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: +31 (0)10-2090201
E-mailadres: [email protected]

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Leidsche allemaal?

Leidsche Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die Leidsche Verzekeringen aanbiedt:

Autoverzekering: Leidsche Verzekeringen biedt autoverzekeringen aan voor personenautoΓÇÖs, bestelautoΓÇÖs, motorfietsen en scooters.
Reisverzekering: Leidsche Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor personen die op vakantie gaan naar het buitenland.
Inboedelverzekering: Leidsche Verzekeringen biedt inboedelverzekeringen aan voor mensen die hun inboedel willen verzekeren tegen brandschade, waterschade, diefstal en andere schades.
Aansprakelijkheidsverzekering: Leidsche Verzekeringen biedt aansprakelijkheidsverzekeringen aan voor ondernemers en particulieren.
Rechtsbijstandverzekering: Leidsche Verzekeringen biedt rechtsbijstandverzekeringen aan voor mensen die juridische bijstand nodig hebben.

Waarom je Leidsche moet vergelijken in premie?

Het is verstandig om de premies van Leidsche Verzekeringen te vergelijken met die van andere verzekeraars. Dit komt omdat Leidsche Verzekeringen verschillende soorten verzekeringen aanbiedt, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. Al deze verzekeringen hebben verschillende premies, dus het is belangrijk dat je de premies van Leidsche Verzekeringen vergelijkt met de premies van andere verzekeraars, zodat je de beste deal krijgt.

Om de premies van Leidsche Verzekeringen te vergelijken met die van andere verzekeraars, kun je gebruik maken van een vergelijkingssite. Op deze vergelijkingssites kun je alle verzekeraars met elkaar vergelijken op basis van de premies en de dekking die ze bieden. Je kunt ook de premie berekenen voor de verzekering die je wilt afsluiten.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Leidsche verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er zijn veel vragen over Leidsche Verzekeringen en de antwoorden daarop. Hieronder volgt een opsomming van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:

1. Waar kan ik mijn polis bij Leidsche Verzekeringen vinden?
Je kunt je polis bij Leidsche Verzekeringen vinden op de website van Leidsche Verzekeringen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Leidsche Verzekeringen om je polis op te vragen.

2. Kan ik online mijn verzekeringspremie betalen?
Ja, je kunt je verzekeringspremie online betalen op de website van Leidsche Verzekeringen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Leidsche Verzekeringen om je verzekeringspremie te betalen.

3. Wat gebeurt er als ik mijn verzekeringspremie niet betaal?
Als je je verzekeringspremie niet betaalt, zal Leidsche Verzekeringen je verzekering opzeggen. Je zult ook een boete moeten betalen voor het niet betalen van je verzekeringspremie.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek