Search
Close this search box.

Movir

Het onstaan van Movir Verzekeringen

Movir Verzekeringen is in 2005 opgericht door directeur Jan Jansen. Hij zag een mogelijkheid om klanten te voorzien van betaalbare verzekeringen, zonder dat de kwaliteit van de dekkingen in gevaar kwam. In de jaren daarna heeft Movir Verzekeringen zich uitgebreid en is het een van de grootste verzekeraars in Nederland geworden.

Movir Verzekeringen heeft een groot netwerk van makelaars, waaronder gerenommeerde naamgevers en kleinere verzekeringskantoren. Hiermee kan Movir Verzekeringen een breed aanbod aan verzekeringen aanbieden. De verzekeringen zijn afgestemd op de behoeften van de klanten en zijn ook betaalbaar. Door deze combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid heeft Movir Verzekeringen een gunstige reputatie opgebouwd.

Movir Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeraar met een grote klantenkring. Door het uitgebreide netwerk aan makelaars, kunnen zij niet alleen een breed aanbod aan verzekeringen aanbieden, maar ook een goede klantenservice. Door de goede klantenservice en de goede kwaliteit van de verzekeringen is Movir Verzekeringen een van de meest populaire verzekeraars in Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van Movir Verzekeringen?

Movir Verzekeringen is te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0800-0700. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast is Movir Verzekeringen ook te bereiken via de website en de social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ook kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Movir allemaal?

Movir Verzekeringen biedt een breed assortiment aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een overzicht van de verzekeringen die Movir Verzekeringen aanbiedt:

– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Woonverzekering
– Motorverzekering
– Zorgverzekering
– Opstalverzekering

Waarom je Movir moet vergelijken in premie?

Movir Verzekeringen biedt betaalbare verzekeringen aan, zonder dat de kwaliteit van de dekkingen in gevaar komt. Om de beste verzekering te kiezen die bij jouw behoeften past, is het belangrijk dat je de verschillende verzekeringen vergelijkt. Door de verzekeringen te vergelijken op premie, kun je de goedkoopste verzekering kiezen die bij jouw behoeften past.

Movir Verzekeringen biedt ook een online premiecalculator aan. Met behulp van deze calculator kun je de verschillende verzekeringen vergelijken en de goedkoopste verzekering kiezen. Daarnaast biedt Movir Verzekeringen ook een klantenservice aan waar je terecht kunt met al je vragen over de verzekeringen.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Movir verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meestgestelde vragen over Movir Verzekeringen zijn:

– Wat is de klantenservice van Movir Verzekeringen?
De klantenservice van Movir Verzekeringen is bereikbaar op het nummer 0800-0700. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast is Movir Verzekeringen ook te bereiken via de website en de social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ook kun je een e-mail sturen naar [email protected].

– Waarom Movir Verzekeringen vergelijken?
Om de beste verzekering te kiezen die bij jouw behoeften past, is het belangrijk dat je de verschillende verzekeringen vergelijkt. Door de verzekeringen te vergelijken op premie, kun je de goedkoopste verzekering kiezen die bij jouw behoeften past. Movir Verzekeringen biedt ook een online premiecalculator aan waarmee je de verzekeringen kunt vergelijken.

– Waarom zou ik voor Movir Verzekeringen kiezen?
Movir Verzekeringen biedt betaalbare verzekeringen aan, zonder dat de kwaliteit van de dekkingen in gevaar komt. Door het uitgebreide netwerk aan makelaars, kunnen zij niet alleen een breed aanbod aan verzekeringen aanbieden, maar ook een goede klantenservice. Door de goede klantenservice en de goede kwaliteit van de verzekeringen is Movir Verzekeringen een van de meest populaire verzekeraars in Nederland.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek