Search
Close this search box.

Onna-Onna

Het onstaan van Onna-Onna verzekeringen?

Onna-Onna verzekeringen is opgericht in 2013. Het bedrijf werd opgericht door drie ondernemers die gespecialiseerd zijn in het verzekeren van onroerend goed. Zij zagen een markt voor verzekeringen die zich richtte op de specifieke behoeften van de consument. Hun doel was om een verzekering te ontwikkelen die een goede balans biedt tussen dekking en betaalbaarheid.

Het bedrijf is gehuisvest in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Het team bestaat uit ervaren professionals uit de verzekeringssector, die een grote passie hebben voor het verzekeren van particuliere bezittingen. Als gevolg van hun jarenlange ervaring en expertise, kunnen zij hun klanten een eerlijk advies geven over hun verzekeringen.

Onna-Onna verzekeringen is een volwaardige verzekeringsmaatschappij die is opgericht met de bedoeling om hun klanten op een duurzame manier te bedienen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzekeren van huizen, appartementen, bedrijven, auto’s, boten en andere onroerende zaken. Met hun verzekeringen kunnen particulieren een goede balans vinden tussen dekking en betaalbaarheid.

Wat zijn de contactgegevens van Onna-Onna verzekeringen?

Onna-Onna verzekeringen heeft een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf via telefoon, e-mail of via hun website.

Telefoonnummer: 020-2080001

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.onna-onna.nl/

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Onna-Onna allemaal?

Onna-Onna verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan waarmee particulieren hun bezittingen kunnen verzekeren. Hieronder staan de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt:

– Huisverzekering
– Appartementsverzekering
– Bedrijfsverzekering
– Autoverzekering
– Botenverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering

Waarom je Onna-Onna moet vergelijken in premie?

Als je een verzekering wilt afsluiten bij Onna-Onna, is het belangrijk dat je verschillende verzekeringen vergelijkt voordat je een definitieve keuze maakt. Dit komt omdat de premies die gelden voor de verschillende verzekeringen kunnen verschillen en je wil er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt.

Daarnaast is het ook belangrijk om te vergelijken wat de verschillende verzekeraars bieden wat betreft dekking en voorwaarden. Sommige verzekeraars bieden bijvoorbeeld aanvullende dekkingen aan, terwijl andere verzekeraars misschien geen dekking bieden voor bepaalde zaken. Het is daarom van belang dat je de verschillende verzekeraars goed vergelijkt.

Onna-Onna biedt een online vergelijkingsdienst aan waarmee je gemakkelijk en snel verschillende verzekeringen kunt vergelijken. Deze vergelijkingsdienst is gratis en je kunt de premies en dekkingen van verschillende verzekeraars eenvoudig vergelijken.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Onna-Onna verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er worden vaak vragen gesteld over Onna-Onna verzekeringen en de antwoorden die daarop gegeven kunnen worden. Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen en antwoorden.

Vraag: Wat is de gemiddelde looptijd van een verzekering bij Onna-Onna?

Antwoord: De looptijd van een verzekering bij Onna-Onna is afhankelijk van de verzekering die je afsluit. De meeste verzekeringen hebben een looptijd van 1 jaar, maar sommige verzekeringen hebben ook een looptijd van 5 jaar.

Vraag: Is het mogelijk om mijn verzekering bij Onna-Onna te annuleren?

Antwoord: Ja, het is mogelijk om je verzekering bij Onna-Onna te annuleren. Je kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van Onna-Onna. Zij zullen je verzoek in behandeling nemen en je verzekering annuleren.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek