Search
Close this search box.

ONVZ

Het onstaan van ONVZ verzekeringen

ONVZ is een verzekeringenmaatschappij die in 1974 is opgericht en is gevestigd in Amstelveen. De naam ONVZ staat voor Onderlinge Nederlandse Verzekeringsmaatschappij voor Zorgverzekeringen. ONVZ is een kleine verzekeraar die zorgverzekeringen aanbiedt voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

In de jaren 80 was de verzekeraar als eerste in Nederland met een collectieve zorgverzekering voor de zelfstandigen in de zorgsector. In de jaren 90 heeft ONVZ zich ontwikkeld tot een toonaangevende zorgverzekeraar met een breed portfolio aan zorgverzekeringen. Inmiddels heeft ONVZ meer dan 1,6 miljoen verzekerden in Nederland.

In de afgelopen jaren heeft ONVZ een aantal innovatieve producten gelanceerd, zoals de ONVZ Onderlinge. Met deze polis kan je gemakkelijk je eigen zorgverzekering samenstellen. Daarnaast heeft ONVZ ook een aantal collectieve zorgverzekeringen ontwikkeld voor werknemers in de zorgsector, zoals de collectieve zorgverzekering voor verpleegkundigen en verzorgenden.

De verzekeringsmaatschappij streeft ernaar om verzekerden de beste zorgverzekering aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Hierbij staat klanttevredenheid centraal. ONVZ is dan ook een van de weinige verzekeraars die een klanttevredenheidsgarantie aanbiedt.

Wat zijn de contactgegevens van ONVZ verzekeringen?

Je kunt contact opnemen met ONVZ via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 020-5050505

E-mailadres: [email protected]

Adres:

ONVZ Verzekeringen
Koningsweg 58
1185 XE Amstelveen

De medewerkers van ONVZ staan graag voor je klaar om je te helpen met al je vragen over ONVZ verzekeringen. Daarnaast kun je ook altijd terecht op de website van ONVZ. Hier vind je alle informatie over ONVZ verzekeringen en kun je eenvoudig een vergelijking maken tussen de verschillende verzekeringen van ONVZ.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd ONVZ allemaal?

ONVZ biedt een breed portfolio aan zorgverzekeringen aan. Hieronder worden de verschillende verzekeringen van ONVZ opgesomd:

ΓÇó ONVZ Topfit
ΓÇó ONVZ Onderlinge
ΓÇó ONVZ Tandenzorg
ΓÇó ONVZ Collectief
ΓÇó ONVZ Topfysio
ΓÇó ONVZ Basis
ΓÇó ONVZ-Zorg op Maat
ΓÇó ONVZ Zorgverzekering voor studenten
ΓÇó ONVZ Ziektekostenverzekering voor mensen met een laag inkomen
ΓÇó ONVZ Zorgverzekering voor ouderen
ΓÇó ONVZ Zorgverzekering voor chronisch zieken
ΓÇó ONVZ Tandartsverzekering
ΓÇó ONVZ Aanvullende verzekering
ΓÇó ONVZ Reisverzekering
ΓÇó ONVZ Eigen Risico verzekering
ΓÇó ONVZ Zorgverzekering voor werknemers in de zorg

Waarom je ONVZ moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van de premie van verschillende zorgverzekeraars is belangrijk om de beste zorgverzekering te kiezen. Door het vergelijken van de premies van verschillende verzekeraars kun je erachter komen welke verzekeraar de beste dekking tegen de laagste premie aanbiedt.

Het vergelijken van de premies van ONVZ is ook belangrijk omdat de premies van de verschillende verzekeringen van ONVZ kunnen verschillen. Door het vergelijken van de premies van ONVZ kun je erachter komen welke verzekering het beste bij je past.

Daarnaast is het ook belangrijk om de voorwaarden van de verschillende verzekeringen van ONVZ goed te bekijken. Door de voorwaarden goed te bekijken kun je erachter komen welke verzekering de beste dekking tegen de laagste premie aanbiedt.

Het vergelijken van de premies van ONVZ is een goede manier om de beste zorgverzekering te kiezen. Door de premies van de verschillende verzekeringen van ONVZ goed te vergelijken en de voorwaarden goed te bekijken kun je erachter komen welke verzekering het beste bij je past.

Wat zijn de meest gestelden vragen over ONVZ verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er worden regelmatig vragen gesteld over ONVZ verzekeringen. Hieronder vind je de meestgestelde vragen over ONVZ verzekeringen en de antwoorden daarop:

Q: Welke verzekeringen biedt ONVZ aan?
A: ONVZ biedt een breed portfolio aan zorgverzekeringen aan, zoals de ONVZ Topfit, ONVZ Onderlinge, ONVZ Tandenzorg, ONVZ Collectief, ONVZ Topfysio, ONVZ Basis, ONVZ-Zorg op Maat, ONVZ Zorgverzekering voor studenten, ONVZ Ziektekostenverzekering voor mensen met een laag inkomen, ONVZ Zorgverzekering voor ouderen, ONVZ Zorgverzekering voor chronisch zieken, ONVZ Tandartsverzekering, ONVZ Aanvullende verzekering, ONVZ Reisverzekering, ONVZ Eigen Risico verzekering en ONVZ Zorgverzekering voor werknemers in de zorg.

Q: Is het mogelijk om een vergelijking te maken tussen de premies van de verschillende verzekeringen van ONVZ?
A: Ja, het is mogelijk om een vergelijking te maken tussen de premies van de verschillende verzekeringen van ONVZ. Hiervoor kun je terecht op de website van ONVZ. Hier kun je eenvoudig een vergelijking maken tussen de verschillende verzekeringen van ONVZ.

Q: Is er een klanttevredenheidsgarantie bij ONVZ?
A: Ja, ONVZ biedt een klanttevredenheidsgarantie aan. Als je n

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek