Search
Close this search box.

OOM

Het onstaan van OOM verzekeringen?

OOM verzekeringen is in Nederland opgericht in 1845. Het bedrijf is de oudste verzekeringsmaatschappij in het land. Het bedrijf is opgericht door Willem Hendrik OOM, een Nederlandse ondernemer die in 1845 begon met het verzekeringsbedrijf. Hij begon het bedrijf met de bedoeling om de Nederlanders te helpen bij het verzekeren van hun bezittingen tegen schade door brand, storm, waterschade en andere onvoorziene gebeurtenissen. OOM is een van de meest bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland, en heeft sinds 1845 een ongeëvenaarde reputatie als het gaat om het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzekeringen tegen betaalbare premies.

Wat zijn de contactgegevens van OOM verzekeringen?

OOM heeft een aantal verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met het bedrijf. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of de klantenservice bereiken via het telefoonnummer 020-2020323. Je kunt ook contact opnemen met OOM via hun social media-kanalen, waaronder Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. OOM heeft ook een klantenservicecentrum waar je terechtkunt voor al je vragen over je verzekeringen, of je nu online of telefonisch contact opneemt.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd OOM allemaal?

OOM verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

-Auto- en motorverzekeringen
-Reisverzekeringen
-Rechtsbijstandverzekeringen
-Huis en Inboedelverzekeringen
-Aansprakelijkheidsverzekeringen
-Brandverzekeringen
-Inkomensverzekeringen
-Ongevallenverzekeringen
-Zorgverzekeringen
-Uitvaartverzekeringen

Waarom je OOM moet vergelijken in premie?

OOM verzekeringen biedt verzekeringen tegen betaalbare premies. OOM is een van de meest betaalbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland, met verzekeringen die beschikbaar zijn voor zowel particulieren als bedrijven. OOM biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder auto- en motorverzekeringen, reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, huis- en inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, brandverzekeringen, inkomensverzekeringen, ongevallenverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Het vergelijken van premies van verschillende verzekeraars is een goede manier om erachter te komen wat het beste bij je past. Het is belangrijk om de premies van verschillende verzekeraars te vergelijken om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt, en zo veel mogelijk geld kunt besparen op je verzekeringen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over OOM verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er zijn veel vragen die mensen hebben over OOM verzekeringen. Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen:

-Hoe kan ik een verzekering bij OOM afsluiten?
Om een verzekering bij OOM af te sluiten, kun je contact opnemen met hun klantenservice, of je kunt online een verzekering afsluiten.

-Wat is de dekking van mijn verzekering bij OOM?
De dekking van je verzekering bij OOM hangt af van het type verzekering dat je afsluit. Het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering door te lezen om er zeker van te zijn dat je alle details begrijpt.

-Hoe kan ik mijn verzekering bij OOM wijzigen?
Je kunt je verzekering bij OOM wijzigen door contact op te nemen met de klantenservice.

-Kan ik mijn verzekering bij OOM opzeggen?
Ja, je kunt je verzekering bij OOM opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice.

-Hoeveel kost mijn verzekering bij OOM?
De kosten van je verzekering bij OOM hangen af van het type verzekering dat je hebt afgesloten, en de dekking die je hebt gekozen. Het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering te lezen om te begrijpen wat de kosten zijn.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek