Search
Close this search box.

PMA

Het onstaan van PMA verzekeringen?

PMA is een verzekeringsmaatschappij die in 1952 is opgericht in Nederland. Het bedrijf heeft sindsdien een lange geschiedenis van klanttevredenheid en een goede reputatie. PMA is een zelfstandig verzekeringsbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten. Het bedrijf is een onderdeel van het Franse AXA groep en is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. PMA staat voor ‘Pensioenverzekeringen Maatschappijen Assuradeuren N.V.’

PMA is opgericht door een groep verzekeraars die zich richtten op de pensioenverzekering. Daarnaast bieden ze ook levensverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, woon- en autoverzekeringen, reisverzekeringen en nog veel meer. PMA is een zelfstandig verzekeringsbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten. PMA heeft ook een service voor eigenaren van huizen en bedrijven.

PMA wordt geleid door een gecertificeerd team dat bestaat uit verzekeringsexperts. Het bedrijf heeft een uitgebreide reeks producten die voldoen aan de behoeften van hun klanten. PMA heeft ook een uitstekende klantenservice, waar klanten hun vragen kunnen stellen over hun verzekeringen. PMA heeft een uitgebreide lijst met verzekeringen die in Nederland worden aangeboden.

Wat zijn de contactgegevens van PMA verzekeringen?

PMA verzekeringen heeft verschillende contactgegevens waarmee je in contact kan komen met het bedrijf.

Je kan het bedrijf bereiken via de telefoon. PMA heeft een centrale klantenservice waar je je vragen kunt stellen en je kunt ook een afspraak maken met een verzekeringsadviseur. Je kan ook contact opnemen met het bedrijf via e-mail of via hun website. PMA heeft ook een chatbot die je kan gebruiken om meteen je vragen te stellen.

Verder heeft PMA ook een fysiek kantoor in Nederland. Je kan hier een afspraak maken met een verzekeringsadviseur om je vragen te stellen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd PMA allemaal?

PMA biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten aan. Hieronder een lijst met verzekeringen die PMA aanbiedt:

– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Woonverzekering
– Ziektekostenverzekering
– Inkomensverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Brandverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Reisdocumentverzekering
– Levensverzekering
– Hypotheekverzekering
– Pensioenverzekering

Waarom je PMA moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om PMA te vergelijken in premies omdat je dan de beste deal krijgt. PMA biedt verschillende verzekeringen en financiële diensten aan, dus het is belangrijk dat je de premies van verschillende aanbieders vergelijkt om de beste aanbieding te vinden. PMA biedt verschillende tarieven en premiekortingen aan, dus het is belangrijk dat je de premies vergelijkt en de beste deal kiest.

Het vergelijken van premies kan je ook helpen om verschillende kortingen en acties te vinden. PMA biedt verschillende kortingen aan, zoals korting op autoverzekeringen, levensverzekeringen, woonverzekeringen en meer. Het vergelijken van verschillende premies kan je ook helpen om je premie te verlagen.

Wat zijn de meest gestelden vragen over PMA verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over PMA verzekeringen. Hieronder een lijst met de meestgestelde vragen en antwoorden:

Vraag: Wat voor soort verzekeringen biedt PMA aan?
Antwoord: PMA biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten aan, waaronder autoverzekeringen, levensverzekeringen, woonverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, inkomensverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, brandverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisdocumentverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheekverzekeringen en pensioenverzekeringen.

Vraag: Waar kan ik contact opnemen met PMA?
Antwoord: Je kan PMA bereiken via de telefoon, e-mail, website of via hun chatbot. Je kan ook een afspraak maken met een verzekeringsadviseur op hun fysieke kantoor in Nederland.

Vraag: Wat zijn de kosten van PMA verzekeringen?
Antwoord: De kosten van PMA verzekeringen verschillen per verzekering. Je kan de kosten van de verzekering vergelijken met andere aanbieders om de beste deal te vinden. PMA biedt ook kortingen en acties, dus het is belangrijk om deze te vergelijken om de beste deal te vinden.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek