A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
NIEUWS, BLOG & FORUM
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Nieuws
Overzicht nieuwsberichten
Blog
Alle blogberichten
Forum
Laatste reacties
HomeFinance Blog
Het Homefinance Blog is een plek waar verschillende bloggers hun persoonlijke visie op allerlei geldgerelateerde onderwerpen beschrijven. Waar jij, als lezer, naar hartenlust kunt reageren op die visie. Heb je vragen of tips voor leuke onderwerpen? Laat het ons weten via een reactie op een bericht of door een email te sturen naar info@homefinance.nl. Wij hopen dat je de blogberichten met veel plezier leest en regelmatig terugkeert om te zien wat we te vertellen hebben.

Huizenmarkt in spagaatJos Koetsdatum: 17-07-2015
De huizencrisis is volgens kenners voorbij en het lijkt weer business as usual. Maar ondertussen kunnen kopers steeds moeilijker een hypotheek afsluiten. De huizenmarkt kan daardoor in een spagaat terecht gaan komen.
Grieks pokerenJos Koetsdatum: 13-07-2015
Het lijkt erop dat een Grexit op het allerlaatste moment is voorkomen. Alleen dat wel tegen een hoge prijs. De Griekse staatsschuld zal verder toenemen, waardoor Jos Koets verwacht dat het hier niet bij blijft.
Jongeren en hun schuldenJos Koetsdatum: 10-07-2015
Vorige week verscheen een rapport waaruit bleek dat de schuldensituatie bij jongeren problematisch wordt. Jos Koets pleit voor meer aandacht voor geldzaken op school.
Bank bepaalt, klant betaaltJos Koetsdatum: 08-07-2015
Jos Koets krijgt als columnist veel reacties van lezers. En sommige van die reacties kunnen in de ogen van Jos Koets niet door de beugel.
Spaarlenen of Leensparen dan maar?Jos Koetsdatum: 06-07-2015
Vandaag heeft het NIBUD bekend gemaakt dat onder het oude studie leenstelsel al meer geleend wordt om extra te sparen. Maar de Minister blijft erbij dat dit onder het nieuwe leenstelsel niet vaker zal voorkomen?
Goedkoper modelletje dan maar? Anneke Ranzatodatum: 03-07-2015
Als je een gratis toestel krijgt bij een telefoonabonnement, is dat toestel natuurlijk niet echt gratis. Daarom wordt het voortaan als lening gezien. Maar Anneke vraagt zich af of er echt iets gaat veranderen.
Spaartax plan in ijskast, bureaula en kelderAnneke Ranzatodatum: 01-07-2015
In het belastingplan stond een geheel nieuw plan om spaarbelasting te gaan heffen. En ondanks het stopzetten van de onderhandelingen kijkt Anneke er toch nog eens kritisch naar
Terugkoop misluktJos Koetsdatum: 01-07-2015
De terugkoop van een verkochte woning mislukt als verkopers een verkochte woning willen terugkopen. De hypotheekbank weigert namelijk een hypotheek te verstrekken.
Partneralimentatie op de schopJos Koetsdatum: 29-06-2015
De kans is groot dat de hoogte en de duur van de partneralimentatie flink gaat veranderen. Jos gaat in op de mogelijke wijzigingen.
Teveel betaalde inleg lijfrente terugAnneke Ranzatodatum: 26-06-2015
Als je teveel ingelegd hebt in een lijfrenteprodukt, kun je die inleg vanaf nu zonder problemen laten terugstorten. Anneke legt uit.
De labbekakken van De BoerAnneke Ranzatodatum: 25-06-2015
Hans de Boer van VNO-NCW kreeg half Nederland over zich heen na een aantal opvallende uitspraken. Maar wat zijn "labbekakken" en heeft Hans de Boer gelijk?
Kortzichtige bankJos Koetsdatum: 24-06-2015
Uw hypotheek oversluiten bij uw eigen bank waarbij de maandlast fors afneemt. Dat klinkt goed, maar Jos laat zien dat dit soms dankzij gewijzigde regels niet geaccepteerd wordt.
Eťn op de vier niet op vakantieAnneke Ranzatodatum: 23-06-2015
Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat een kwart van de mensen niet op vakantie gaat. Anneke bespreekt de uitkomsten van dit onderzoek.
Geen Grexit?Jos Koetsdatum: 23-06-2015
Blijven de Grieken nu wel of niet onderdeel van de EU? Jos verwacht van wel. Hij gaat er in dit blog verder op in.
Crisis voorbij ! (deel 3)Jos Koetsdatum: 19-06-2015
In deel 3 van Crisis voorbij gaat Jos in op de nieuwe regels rondom de maximale hypotheek berekening die per 1 juli ingaan. De mogelijkheden worden verder beperkt.
Zorggebrek bij hypothekenAnneke Ranzatodatum: 19-06-2015
In hoeverre krijg je als hypotheekklant nazorg na het afsluiten van een hypotheek? Anneke laat zien dat dit momenteel behoorlijk tegenvalt.
Crisis voorbij ! (deel 2)Jos Koetsdatum: 18-06-2015
Dankzij de aantrekkende woningmarkt is het aantal onderwater hypotheken aan het afnemen. Maar Jos laat zien dat het probleem op de huizenmarkt nog lang niet voorbij is.
Inspector ClouseauJos Koetsdatum: 17-06-2015
Als assurantietussenpersoon krijg je regelmatig te maken met klanten die schade claimen op een verzekering waarbij blijkt dat er geen dekking is. Jos gaat op deze dagelijkse praktijk in.
Crisis voorbij ! (deel 1)Jos Koetsdatum: 11-06-2015
Volgens De Nederlandse Bank (DNB) is de crisis voorbij. Met 10 positieve punten over de NL economie wordt dit uitgelegd. Maar Jos Koets heeft nog zo zijn twijfels.
Wat gaat de rente doen?Anneke Ranzatodatum: 10-06-2015
Er wordt ons vaak gevraagd: wat denkt u dat de rente de komende tijd gaat doen? Een vrijwel onmogelijk te beantwoorden vraag. En toch probeert Anneke er iets zinnigs over te zeggen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13ga naar de volgende paginaga naar de laatste pagina
Hoogste spaarrente
sparen zonder voorwaarden
LeasePlan Bank1,31%
Argenta1,3%
MoneYou1,3%
Nationale Ned.1,3%
SNS Bank1,25%
Knab1,25%
Volledig overzicht spaarrekeningen
Top 5 doorlopend krediet
uitgaande van € 10.000 leenbedrag
Freo5,6%
Kruidvat5,6%
DEFAM6,3%
Nationale Ned.6,3%
Sygma Finance6,3%
Volledig overzicht doorlopend krediet