Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

De eigenaar van HomeFinance.nl - Finckers BV - heeft 2 verdienmodellen. Allereerst helpen wij als tussenpersoon mensen bij het afsluiten van een hypotheek, lening of verzekering. Hierbij treden wij op als adviseur en/of bemiddelaar. Voor een aantal producten betaalt u als consument voor onze dienstverlening (bijv. hypotheken). Bij andere producten betaalt de maatschappij waarbij u het product uiteindelijk afneemt ons provisie (bijv. bij een lening of een schadeverzekering).

Het kan ook zijn dat wij u alleen helpen bij het vergelijken van producten. Voor het afsluiten, verwijzen wij u door naar financiƫle dienstverleners. In een aantal gevallen ontvangen wij een vergoeding voor deze doorverwijzing. Bijvoorbeeld als u op de link klikt en/of als er op onze website of de website van de adverteerder een actie plaatsvindt (aanvraag offerte, afsluiten verzekering, etc.).

Voor sommige producten van sommige financieel dienstverleners ontvangen wij een doorlopende vergoeding,Ā bijvoorbeeld over het openstaande leen- of spaarbedrag. Hoe dat precies zit per soort financieel product kunt u vinden onder Vergelijkingen en samenwerkingen.

Daarnaast bieden wij adverteerders de mogelijkheid om advertenties (in de vorm van bijvoorbeeld advertorials of banners) te plaatsen. Hiervoor kunnen we een vergoeding ontvangen:

  • per getoonde advertentie,
  • per klik op de advertentie, of
  • voor het tonen van de banner gedurende een bepaalde periode.

Als consument betaalt u zelf in geen geval voor de informatie die wij beschikbaar stellen. U kunt volledig gratis gebruik maken van onze websites.

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.