Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Verdiensten

De eigenaar van HomeFinance.nl – Finckers BV – heeft 2 verdienmodellen. Allereerst helpen wij als tussenpersoon mensen bij het afsluiten van een hypotheek, lening of verzekering. Hierbij treden wij op als adviseur en/of bemiddelaar. Voor een aantal producten betaalt u als consument voor onze dienstverlening (bijv. hypotheken). Bij andere producten betaalt de maatschappij waarbij u het product uiteindelijk afneemt ons provisie (bijv. bij een lening of een schadeverzekering).

Het kan ook zijn dat wij u alleen helpen bij het vergelijken van producten. Voor het afsluiten, verwijzen wij u door naar financiële dienstverleners. In een aantal gevallen ontvangen wij een vergoeding voor deze doorverwijzing. Bijvoorbeeld als u op de link klikt en/of als er op onze website of de website van de adverteerder een actie plaatsvindt (aanvraag offerte, afsluiten verzekering, etc.).

Voor sommige producten van sommige financieel dienstverleners ontvangen wij een doorlopende vergoeding, bijvoorbeeld over het openstaande leen- of spaarbedrag. Hoe dat precies zit per soort financieel product kunt u vinden onder Vergelijkingen en samenwerkingen.

Daarnaast bieden wij adverteerders de mogelijkheid om advertenties (in de vorm van bijvoorbeeld advertorials of banners) te plaatsen. Hiervoor kunnen we een vergoeding ontvangen:

  • per getoonde advertentie,
  • per klik op de advertentie, of
  • voor het tonen van de banner gedurende een bepaalde periode.

Als consument betaalt u zelf in geen geval voor de informatie die wij beschikbaar stellen. U kunt volledig gratis gebruik maken van onze websites.

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Defam Premium 6,60%
SNS Bank 6,60%
Lloyds Bank 6,70%
Rabobank 6,70%
ING 6,80%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek