Search
Close this search box.

DEFAM

Het ontstaan van DEFAM Leningen

Defam is een onderdeel van Alfam Consumer Credit, 100% dochter van ABN AMRO. DEFAM verstrekt sinds 1981 leningen en kredieten. In Nederland zijn wij één van de grootste organisaties die leningen aan particulieren verstrekken. Wij doen ons werk vanuit Bunnik, vlakbij Utrecht.

Wat voor soort leningen verstrekt DEFAM?

DEFAM biedt consumentenleningen van nieuwe of gebruikte auto´s, camper of andere vervoersmiddelen zoals motorboten en motorfietsen.Ook kunnen consumenten een lening aanvragen bij DEFAM voor de aanschaf van een woning of andere persoonlijke doeleinden, zoals verhuizingen, huishoudelijke apparaten of afbetalingen van schulden.

Naast autofinanciering en persoonlijke leningen verstrekt DEFAM ook krediet aan bedrijven en consumenten met bijschrijving of door direct debet. DEFAM houdt zich ook bezig met de verstrekking van autoverzekeringen en waarborgsom verstrekking aan bedrijven.

Bij DEFFAM kunnen consumenten leningen aanvragen in verschillende valuta’s. Het bedrijf biedt ook goedkope leningen die de draagkracht van kredietnemer ondersteunen.

Waarom DEFAM leningen vergelijken met Homefinance.nl?

Homefinance.nl is een toonaangevende vergelijkingssite voor financiële producten, waaronder leningen, waarmee consumenten diverse opties voor persoonlijke leningen kunnen vergelijken die door banken en kredietverstrekkers worden aangeboden.

DEFAM is een van de meer dan twintig door Homefinance.nl vergelijkte kredietverstrekkers. Als je geinteresseerd bent in een lening bij DEFAM, dan kun je op Homefinance.nl een vergelijking maken met andere leningen om de laagste rentetarieven en beste termijnen voor persoonlijke leningen te vinden.

Met de vergelijkingsdienst van Homefinance.nl kunnen consumenten het rentetarief, de looptijd, de vergoedingen en andere kosten voor een lening van verschillende kredietverstrekkers vergelijken. Daarnaast biedt Homefinance.nl ook financiële adviezen, tips en beoordelingen voor consumenten die op zoek zijn naar een lening die het beste bij hun situatie past.

Een DEFAM lening aanvragen via Homefinance.nl

Om een kredietaanvraag te doen bij DEFAM bezoekt u eenvoudig Homefinance.nl waar u alle opties met betrekking tot leningen van DEFAM kunt vergelijken. U kunt vervolgens kiezen uit de verschillende kredietverstrekkers die op de website worden vermeld. Voor elk bedrijf dat op Homefinance.nl wordt vermeld, staan meer informatie en details over de leningen die ze aanbieden.

Daarna kunt u selectervakjes aanklikken voor rentetarieven, leningbedragen en looptijden die het beste bij u passen. U kunt ook een comparatief overzicht bekijken met betrekking tot de totale kosten die de leningen met zich meebrengen.

Tenslotte kunt u bij Homefinance.nl een leningaanvraag doen bij DEFAM. Hiervoor heeft u enige persoonlijke informatie nodig, waaronder uw naam, adres, loongegevens en bankrekeningnummer. Nadat u de aanvraagformulieren heeft ingevuld, kunnen uw gegevens meteen worden verzonden naar DEFAM zodat zij de kredietaanvraag kunnen beoordelen.

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Lloyds Bank 6,50%
Rabobank 6,50%
Defam Premium 6,60%
Directa 6,90%
Lender & Spender 7,10%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek