Search
Close this search box.

ING

 

Het ontstaan van ING leningen

De Nederlandse bank ING is ontstaan na verschillende fusies en overnames. Het eerste consortium dat met ING gelijk gesteld kan worden, is het Internationale Nederlanden Groep. Deze groep bestond uit verzekeraar Nationale-Nederlanden en NMB Postbank Groep. Tien jaar later, in 1991, fusieerde de in 1845 opgerichte Nederlandsche Handelsmaatschappij met de Nederlandse Middenstands Bank, beter bekend als NMB Postbank Groep. Hierna kwamen er steeds meer fusies en overnames, welke resulteerden in de ING Groep zoals we die tegenwoordig kennen.

Vanaf 1998 biedt ING consumenten leningen aan voor de meest uiteenlopende doeleinden. Kan je een bestaande lening niet aflossen of wil je financiële ruimte om iets groots aan te schaffen? Dan biedt ING je de oplossing. Door middel van leningen is het mogelijk om geld te lenen voor bijvoorbeeld het vervangen van een oude auto, het verbouwen van je huis of het oprichten van een eigen bedrijf. ING biedt verschillende soorten leningen aan, waardoor er voor iedere situatie een passende lening beschikbaar is.

Wat voor soort leningen verstrekt ING?

ING biedt verschillende soorten leningen, waaronder persoonlijke leningen, doorlopend krediet, autoleningen, hypotheken en leaseproducten. Persoonlijke leningen zijn leningen met een vast bedrag dat je over een bepaalde tijd moet terugbetalen, waarbij je altijd weet waar je aan toe bent. Met een doorlopend krediet kun je eenmalig of meerdere keren over tijd geld opnemen, waarbij je maandelijks alleen het bedrag aan rente betaalt. Wil je een nieuwe auto aanschaffen, maar heb je financiële ruimte nodig? Dan kun je bij ING een autolening afsluiten om het volledige bedrag ineens te betalen. Wanneer je een eigen huis wilt kopen, is er de hypotheeklening. Met deze lening kun je, in combinatie met je eigen geld, het huis betalen wat je wilt aanschaffen. Ten slotte biedt ING ook leaseproducten, zoals bijvoorbeeld een flexibel leasecontract.

Waarom ING lening vergelijken met Homefinance.nl?

Het vergelijken van leningen is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet te veel rente betalen en je wilt de lening vinden die het beste bij je past. Homefinance.nl is een partij die hierbij helpt. Met Homefinance.nl kun je eenvoudig ING leningen vergelijken en verschillende offertes van de verschillende aanbieders bekijken. De vergelijkingsdienst die homefinance.nl biedt, maakt het mogelijk om een lening te vinden die aan jouw wensen voldoet en waar je niet teveel rente voor betaalt.

Een ING lening aanvragen via Homefinance.nl

Via Homefinance.nl kun je gemakkelijk en snel een ING lening aanvragen. Je kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen, waarna je enkele vragen dient te beantwoorden. De meestal gevraagde vragen betreffen het leenbedrag, het leenproduct (persoonlijke lening, doorlopend krediet, autolening, hypotheeklening of leaseproduct), de gewenste looptijd en de lening. Homefinance.nl berekent vervolgens de lening die bij je past.

Als je een geschikte lening hebt gevonden, kun je deze direct aanvragen via de website. Je kunt een kort formulier invullen en hierbij enkele documenten zoals kopieën van je legitimatiebewijs, laatste drie loonstroken en een bankafschrift uploaden. Als aanvulling op dit document dien je ook het opzegbewijs van je huidige lening (indien van toepassing) aan te leveren. Vervolgens wordt de lening gecontroleerd, waarna je binnen enkele dagen een bericht ontvangt met ofwel het verzoek om nog meer informatie of met een akkoordverklaring.

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Lloyds Bank 6,50%
Rabobank 6,50%
Defam Premium 6,60%
Directa 6,90%
Lender & Spender 7,10%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek