HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

12 maands LIBOR rente tarief

Actuele en historische LIBOR tarieven – 12 maanden

Op deze pagina vindt u informatie over de 12 maands LIBOR rente tarieven. De 12 maands LIBOR rente tarieven zijn de tarieven waartegen de LIBOR banken elkaar leningen willen verstrekken met een looptijd van 12 maanden. Naast het 12 maands LIBOR tarief zijn er nog diverse andere LIBOR tarieven (zie de links onderaan deze pagina).

Er bestaat momenteel alleen nog een 12 maands LIBOR rente voor de Amerikaanse dollar (USD). In het verleden werden ook voor de Euro (EUR), het Britse pond sterling (GBP), de Japanse yen (JPY), de Zwitserse frank (CHF), de Deense kroon (DKK), de New Zeelandse dollar (NZD), de Australische dollar (AUD), de Canadese dollar (CAD) en de Zweedse kroon (SEK) 12-maands LIBOR rentes gepubliceerd, maar daar is men in de loop van de tijd mee gestopt.

Voor meer informatie over LIBOR in zijn algemeenheid, klik hier.

12 maands LIBOR rente tarief – actuele rente

Het USD Libor tarief wordt in veel landen door banken gebruikt worden bij het bepalen van de hypotheekrente, rente op leningen en spaarrente. In Nederland wordt bij het bepalen van variabele hypotheekrente tarieven en spaarrekeningen vaker naar de Euribor tarieven gekeken.

LIBOR is een merknaam van de ICE Benchmark Administration (IBA).

12 maands LIBOR grafiek:

Hier komt je shortcode voor de tabel
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Vrijblijvend hypotheek aanvragen