HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

3 maands LIBOR rente tarief

Actuele en historische LIBOR tarieven – 3 maanden

Op deze pagina vindt u actuele en historische gegevens van de 3 maands LIBOR rente tarieven. De 3 maands LIBOR rente tarieven zijn de tarieven waartegen de LIBOR banken elkaar leningen willen verstrekken met een looptijd van 3 maanden. Naast het 3 maands LIBOR tarief zijn er nog diverse andere LIBOR tarieven (zie de links onderaan deze pagina).

Er bestaan 3 maands LIBOR rentes voor de Amerikaanse dollar (USD), het Britse pond sterling (GBP) en de Japanse yen (JPY). In het verleden werden ook voor de Euro (EUR), de Zwitserse frank (CHF), de Deense kroon (DKK), de New Zeelandse dollar (NZD), de Australische dollar (AUD), de Canadese dollar (CAD) en de Zweedse kroon (SEK) 3-maands LIBOR rentes gepubliceerd, maar daar is men in de loop van de tijd mee gestopt.

Voor meer informatie over LIBOR in zijn algemeenheid, klik hier.

3 maands LIBOR rente tarief – actuele rente

Hieronder ziet u 2 tabellen. In de eerste tabel vindt u voor alle valuta’s de laatste 10 beschikbare tarieven voor het 3 maands LIBOR rente tarief. Wij publiceren de 3 maands LIBOR rentes ongeveer 24 uur nadat de ICE Benchmark Administration (IBA) de rentes officieel bekendgemaakt heeft. De LIBOR rentes op deze pagina zijn dus niet volledig realtime, maar ze worden wel dagelijks geupdate.

In de tweede tabel vindt u van de laatste 10 maanden het eerste 3 maands LIBOR tarief van de betreffende maand. Het eerste tarief van de maand wordt in veel landen door banken gebruikt worden bij het bepalen van de rente op producten als leningen, hypotheken of spaarrekeningen. In Nederland wordt bij het bepalen van variabele hypotheekrente tarieven en spaarrekeningen vaker naar de Euribor tarieven gekeken.

3 maands LIBOR rente tarief – grafieken met historische data

Om een goed beeld te krijgen van de rente ontwikkeling van het 3 maands LIBOR rente tarief, vindt u hieronder een grafiek met de historische data. U kunt zelf de periode aanpassen.

3 maands LIBOR grafiek:

Hier komt je shortcode voor de tabel
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Vrijblijvend hypotheek aanvragen