Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

SOFR – Secured Overnight Financing Rate

Wat is de SOFR rente?

SOFR staat voor Secured Overnight Financing Rate. SOFR is een referentierente voor daggeld (overnight rente tarief) in Amerikaanse dollars. SOFR geeft de rente weer waartegen banken en andere financiële instellingen elkaar leningen in dollars verstrekken met een looptijd van 1 dag. Het SOFR tarief wordt gepubliceerd door de Federal Reserve Bank of New York. SOFR bestaat sinds 2018 en is als referentierente een alternatief voor de USD LIBOR rente.

Actuele SOFR rente tarieven

De actuele SOFT rente tarieven kunt u vinden op de website van SOFR

The SOFR interest rates are subject to the Terms of Use posted at newyorkfed.org. The New York Fed is not responsible for publication of the SOFR rates by HomeFinance, does not sanction or endorse any particular republication, and has no liability for your use.

Historische SOFR rente – grafieken

Hier komt je shortcode voor de tabel
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek