Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

SONIA – Sterling Overnight Index Average

Wat is de SONIA rente?

SONIA staat voor Sterling Overnight Index Average. SONIA is de referentierente voor leningen met een looptijd van 1 dag in Britse ponden (daggeld, overnight rente tarief). Het SONIA tarief wordt gepubliceerd door de Britse centrale bank (Bank of England). SONIA is in plaats gekomen van de Britse pond LIBOR rente.

Actuele SONIA rente tarieven

Actuele rente tarieven van de SONIA rente vindt u op de website van de Bank of England. De SONIA rente wordt geadministreerd en gepubliceerd door de Bank of England. De rentes worden gepubliceerd onder de mogelijkheden van de Open Government License. Gebruik van de data is volledig voor eigen risico.

Historische SONIA rente – grafieken

Hier komt je shortcode voor de tabel
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek