Search
Close this search box.

ASR

Het onstaan van ASR verzekeringen?

ASR verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die al meer dan 200 jaar bestaat. Het bedrijf werd in 1817 opgericht als de Amsterdamsche Slachters- en Veehandelsvereniging, en de naam ASR staat voor deze oorspronkelijke naam. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende verzekeringsmaatschappij in Nederland die een breed scala aan verzekeringen aanbiedt, waaronder levensverzekeringen, zorgverzekeringen en autoverzekeringen. ASR verzekeringen is een dochteronderneming van de Nederlandse groep ASR Nederland, dat in 2006 is opgericht. ASR Nederland is momenteel een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van ASR verzekeringen?

De contactgegevens van ASR verzekeringen zijn als volgt:
Telefoonnummer: 0800- 0432
Email: [email protected]
Adres: ASR Nederland N.V., Postbus 7300, 3503 LA Utrecht

Voor vragen over een specifieke verzekering, kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice van ASR via het telefoonnummer 0800- 0432 of per e-mail via [email protected].

Welke verzekeringen,in lijstvorm, hanteerd ASR allemaal?

ASR verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

-Autoverzekeringen
-Reisverzekeringen
-Aansprakelijkheidsverzekeringen
-Inboedelverzekeringen
-Brandverzekeringen
-Woonverzekeringen
-Zorgverzekeringen
-Rechtsbijstandverzekeringen
-Uitvaartverzekeringen
-Opleveringsverzekeringen
-Ongevallenverzekeringen
-Levensverzekeringen

Waarom je ASR moet vergelijken in premie?

ASR verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan met verschillende voorwaarden en premies. Daarom is het belangrijk om de verschillende verzekeringen van ASR met elkaar te vergelijken om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering afsluit tegen de meest voordelige premie. U kunt de tarieven van ASR vergelijken met tarieven van andere verzekeraars om de beste premie te vinden. U kunt ook een premievergelijking doen via een vergelijkingswebsite om de verschillende verzekeringen van ASR te vergelijken en de beste premie te vinden.

Wat zijn de meest gestelde vragen over ASR verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over ASR verzekeringen en de antwoorden daarop zijn als volgt:

– Wat is de klantenservice telefoonnummer van ASR?
Het klantenservice telefoonnummer is 0800- 0432.

– Wat is het adres van ASR?
Het adres is ASR Nederland N.V., Postbus 7300, 3503 LA Utrecht.

– Wat voor soort verzekeringen aanbiedt ASR?
ASR biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen, brandverzekeringen, woonverzekeringen, zorgverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, uitvaartverzekeringen, opleveringsverzekeringen, ongevallenverzekeringen en levensverzekeringen.

– Is het mogelijk om de premies van de verschillende ASR verzekeringen te vergelijken?
Ja, het is mogelijk om de premies van de verschillende verzekeringen van ASR te vergelijken. U kunt de tarieven van ASR vergelijken met tarieven van andere verzekeraars om de beste premie te vinden. U kunt ook een premievergelijking doen via een vergelijkingswebsite om de verschillende verzekeringen van ASR te vergelijken en de beste premie te vinden.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek