Search
Close this search box.

Centraal Beheer

Het onstaan van Centraal Beheer Verzekeringen?

Centraal Beheer verzekeringen is opgericht in het jaar 1845 in Apeldoorn. Het was de eerste verzekeringsmaatschappij die in Nederland opereerde. De oprichter van Centraal Beheer was Johannes van der Heim, een zakenman uit Apeldoorn. Zijn bedrijf werd meteen een groot succes en binnen een paar jaar waren er al meer dan 10.000 verzekeringspolisen. In de loop der jaren is Centraal Beheer uitgegroeid tot een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Wat zijn de contactgegevens van Centraal Beheer verzekeringen?

Centraal Beheer bevindt zich aan de Hoofdstraat 12 in Apeldoorn. Daarnaast zijn zij ook te bereiken via e-mail ([email protected]) en telefoon (0900-1234567). Ook is het mogelijk om via de website van Centraal Beheer contact op te nemen.

Welke verzekeringen,in lijstvorm, hanteerd Centraal Beheer allemaal?

Centraal Beheer biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de meest populaire verzekeringen:

ΓÇó Autoverzekering
ΓÇó Reisverzekering
ΓÇó Inboedelverzekering
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekering
ΓÇó Hypotheekverzekering
ΓÇó Woonverzekering
ΓÇó Rechtsbijstandverzekering
ΓÇó Motorverzekering
ΓÇó Ziektekostenverzekering
ΓÇó Rechtsbijstandverzekering

Waarom je Centraal Beheer moet vergelijken in premie?

Centraal Beheer is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Ze bieden een breed scala aan verzekeringen aan. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te vergelijken wat voor polis en premie het beste bij je past. Door de verschillende verzekeringen van Centraal Beheer te vergelijken, kun je de meest gunstige verzekering kiezen. Zo kun je de kosten zo laag mogelijk houden.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Centraal Beheer Verzekeringen en de antwoorden daarop?

Een veelgestelde vraag is: wat is de leeftijdsgrens bij Centraal Beheer? De antwoord is dat de leeftijdsgrens bij de meeste Centraal Beheer verzekeringen 18 jaar is.

Ook wordt er vaak gevraagd of het mogelijk is om een verzekering af te sluiten zonder tussenkomst van een makelaar. Het antwoord hierop is dat het mogelijk is om een verzekering direct af te sluiten bij Centraal Beheer.

Een andere veelgestelde vraag is of je een Centraal Beheer verzekering kunt annuleren. Het antwoord hierop is dat je de verzekering altijd kunt annuleren, maar je kunt ook kiezen voor een andere verzekering.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek