Search
Close this search box.

Chubb

Het onstaan van Chubb verzekeringen?

Chubb verzekeringen is een Amerikaans bedrijf gevestigd in New Jersey, dat in 1882 is opgericht door Thomas Caldecot Chubb en zijn zoon Percy. Het bedrijf heeft meer dan 125 jaar ervaring in het verzekeren van particulieren en bedrijven. Chubb heeft zijn sporen verdiend als een van de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen, waar klanten kunnen rekenen op betrouwbare verzekeringen en een hoge klanttevredenheid. Chubb heeft zijn dekkingen uitgebreid naar vele landen wereldwijd, waaronder Japan, Canada en Brazilië. Door de jaren heen heeft Chubb zijn diensten uitgebreid naar een verscheidenheid aan branchevelden, waaronder autoverzekering, levensverzekering, gezondheidszorg, bedrijfsverzekeringen, enzovoort.

Wat zijn de contactgegevens van Chubb verzekeringen?

Chubb verzekeringen heeft een uitgebreid netwerk van kantoren verspreid over de Verenigde Staten, evenals kantoren in Canada, Japan, Brazilië en andere landen. Als u meer informatie wilt over de verzekeringen of als u klantenservice nodig heeft, kunt u de volgende contactgegevens gebruiken. U kunt Chubb bereiken per telefoon op +1 (800) 252-4670, per e-mail op [email protected] of via het contactformulier op hun website. U kunt ook een kantoor zoeken in uw buurt door de zoekfunctie op de website te gebruiken. Daarnaast heeft Chubb een klantenservice-centrum waar u terecht kunt met al uw vragen over de verzekeringen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Chubb allemaal?

Chubb verzekeringen biedt een verscheidenheid aan verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Hier volgt een lijst met de verzekeringen die Chubb aanbiedt:

– Auto- en vrachtwagenverzekering
– Motorverzekering
– Levensverzekering
– Gezondheidszorgverzekering
– Reisverzekering
– Huisverzekering
– Bedrijfsverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Boedelverzekering
– Brandverzekering
– Handelsverzekering
– Milieuverzekering
– Huurdersverzekering
– Afsluitersverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Ongevallenverzekering

Waarom je Chubb moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van de premies is een goede manier om de beste verzekering te krijgen voor uw behoeften. Chubb verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen en premies aan. Door de premies te vergelijken kunt u de verzekering krijgen die het beste bij uw behoeften past. Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kunt u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgen. Bovendien kunt u de premies vergelijken op basis van de dekking, de kosten van de verzekering en de klantenservice die u krijgt. Vergelijken is een goede manier om de beste verzekering te vinden die bij uw behoeften past.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Chubb verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over Chubb verzekeringen. Hieronder vindt u de meestgestelde vragen met hun antwoorden.

– Wat zijn de kosten van Chubb verzekeringen?
De kosten van Chubb verzekeringen variëren afhankelijk van het verzekeringsproduct dat u koopt. De premies kunnen worden be├»nvloed door verschillende factoren zoals de dekking, uw leeftijd, schadeverleden en andere factoren.

– Wat voor soort dekking biedt Chubb?
Chubb biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekering, levensverzekering, gezondheidszorgverzekering, bedrijfsverzekeringen, huisverzekering, brandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering enzovoort.

– Is Chubb verzekeringsdekking verplicht?
Nee, Chubb verzekeringen is geen verplicht verzekeringsproduct. U kunt kiezen welke verzekering u wilt voor uw behoeften.

– Kunnen klanten kortingen krijgen bij Chubb?
Ja, Chubb biedt kortingen aan klanten die hun verzekeringen online afsluiten of klanten die meerdere verzekeringen bij Chubb hebben. Klanten kunnen ook kortingen krijgen op hun verzekeringen als ze een bepaald schadeverleden hebben.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek