Search
Close this search box.

Conservatrix

Het onstaan van Conservatrix verzekeringen?

Conservatrix verzekeringen is een bedrijf dat al een aantal decennia bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1975 door het echtpaar J. van der Heijden en F. van der Heijden-Bos. Ze wilden een bedrijf starten dat zich toelegde op het offeren van verzekeringen die bestemd zijn voor particulieren. Conservatrix was toen het eerste Nederlandse verzekeringsbedrijf dat zich speciaal toelegde op het verzekeren van particuliere klanten.

Het bedrijf is in de jaren daarna steeds verder gegroeid en heeft inmiddels een uitgebreid assortiment aan verzekeringen die bestemd zijn voor particulieren. De verzekeringen van Conservatrix zijn verdeeld in de volgende categorieën: autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen, brandverzekeringen, inboedelverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Conservatrix biedt ook een aantal verzekeringen aan die speciaal bedoeld zijn voor bedrijven, zoals bedrijfsschadeverzekeringen, transportverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ook steeds meer toegelegd op het aanbieden van verzekeringen voor bedrijven.

Conservatrix is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van verzekeringen aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen, brandverzekeringen, inboedelverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, transportverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Conservatrix verzekeringen?

Conservatrix verzekeringen heeft een vestiging in Amsterdam, die te bereiken is op het volgende adres:

Conservatrix Verzekeringen
Keizersgracht 513
1016 EK Amsterdam

Je kunt ook contact opnemen met Conservatrix door te bellen naar 020 – 551 27 77. Verder heeft Conservatrix ook een website waar je alle informatie over het bedrijf en de verzekeringen kunt vinden. Die website is te vinden op www.conservatrix.nl.

Op de website van Conservatrix kun je ook een verzekering afsluiten. Je kunt daar kiezen uit verschillende verzekeringen en je kunt ook de polisvoorwaarden lezen. Je kunt ook een vergelijking maken tussen verschillende verzekeringen, zodat je een verzekering kunt kiezen die bij jouw situatie past.

Daarnaast kun je op de website van Conservatrix ook informatie vinden over de verzekeringen die het bedrijf aanbiedt. Je kunt daar bijvoorbeeld de polisvoorwaarden lezen en je kunt ook een offerte aanvragen. Verder kun je op de website ook klantenservice vinden, waar je terecht kunt met al je vragen over de verzekeringen van Conservatrix.

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Conservatrix allemaal?

Conservatrix biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder vind je een lijst met verzekeringen die Conservatrix aanbiedt:

Particuliere Verzekeringen:
– Autoverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Brandverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen:
– Bedrijfsschadeverzekeringen
– Transportverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom je Conservatrix moet vergelijken in premie?

Conservatrix verzekeringen biedt verschillende verzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven. De premie die je betaalt voor een verzekering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dekking die je kiest, je leeftijd, je geslacht, de waarde van je bezittingen en de mate van risico waar je mee te maken hebt.

Vergelijken van de premies van verschillende verzekeringen is daarom belangrijk, omdat je hiermee kunt zien welk verzekeringsbedrijf je de beste deal kan bieden. Door verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken, kun je de verzekering vinden die het beste bij je past. Conservatrix verzekeringen is een van de verzekeringsmaatschappijen die je kunt vergelijken.

Conservatrix biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, zorgverzekeringen, brandverzekeringen, inboedelverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, bedrijfsschadeverzekeringen, transportverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Het bedrijf biedt ook veel voordelen aan, zoals een lage premie, een goede klantenservice, een uitgebreide dekking en de mogelijkheid om de verzekeringen online af te sluiten.

Het is daarom aan te raden om de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen, waaronder Conservatrix, met elkaar te vergelijken voordat je een verzekering afsluit. Zo kun je de verzekering vinden die het beste bij je past en je zeker weet dat je de beste deal krijgt.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Conservatrix verzekeringen en de antwoorden daarop.

Conservatrix verzekeringen is een bedrijf dat verzekeringen aanbiedt voor zowel particulieren als bedrijven. Veel mensen hebben vragen over de verzekeringen van Conservatrix, hieronder vind je de meest gestelde vragen

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek