Search
Close this search box.

Datacombinatie

Het onstaan van Datacombinatie verzekeringen?

Datacombinatie is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat in 1991 is opgericht. Het bedrijf is in 1998 overgenomen door Aegon en sindsdien is het een onderdeel van de verzekeringsgroep. Het bedrijf is een van de grootste verzekeringspartijen in Nederland. Het bedrijf biedt verzekeringen aan voor particulieren, bedrijven en overheden. Het bedrijf heeft meer dan een miljoen klanten in Nederland. Het bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in het verzekeren van particulieren. Het bedrijf biedt verzekeringen aan voor een breed scala aan risico’s, waaronder zorg, autoverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen en woonverzekeringen. Het bedrijf heeft ook een aantal specifieke verzekeringen ontwikkeld voor mensen met een laag inkomen, studenten, senioren, en mensen met een chronische ziekte.

Wat zijn de contactgegevens van Datacombinatie verzekeringen?

Particuliere klanten die contact willen opnemen met Datacombinatie kunnen bellen naar 0900-8200 of mailen naar [email protected]. Een contactformulier is ook beschikbaar op de website van het bedrijf. Bedrijven en overheden kunnen telefonisch contact opnemen via 0800-8200 of mailen naar [email protected]. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere vestigingen in Nederland, waar klanten hun vragen persoonlijk kunnen stellen.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Datacombinatie allemaal?

Datacombinatie biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

-Autoverzekeringen
-Zorgverzekeringen
-Reisverzekeringen
-Inboedelverzekeringen
-Woonverzekeringen
-Brandverzekeringen
-Rechtsbijstandverzekeringen
-Aansprakelijkheidsverzekeringen
-Ongevallenverzekeringen
-Reisannuleringsverzekeringen
-Schuldsaldoverzekeringen

Waarom je Datacombinatie moet vergelijken in premie?

Het is belangrijk om Datacombinatie te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen voordat je een verzekering afsluit. Door vergelijkingen te maken kun je de beste premie vinden voor de dekking die je nodig hebt. Datacombinatie biedt meerdere soorten verzekeringen aan, dus het is belangrijk om te vergelijken welke het beste bij je past. Door verschillende verzekeraars te vergelijken kun je de verzekering vinden die het beste bij je past. Naast het vergelijken van premies is het ook belangrijk om de dekking van de verschillende verzekeringen te vergelijken.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Datacombinatie verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over Datacombinatie verzekeringen zijn:

-Wat is de beste verzekering voor mij?
Het is belangrijk om de verzekering te vergelijken die het beste bij je past. Kijk naar de dekking en de premies van verschillende verzekeraars en kies de verzekering die het beste bij je past.

-Hoe kan ik mijn polis aanpassen?
Je kunt je polis aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice van Datacombinatie. Zij kunnen je helpen met het aanpassen van je verzekering.

-Wat is de looptijd van mijn verzekering?
De standaard looptijd van een Datacombinatie verzekering is één jaar. Je kunt de looptijd van je verzekering altijd aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek