Search
Close this search box.

Deck

Het onstaan van Deck verzekeringen?

Deck Verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die in 2011 is opgericht. Het bedrijf is opgericht door twee verzekeringsprofessionals, die al jarenlang werkzaam waren in de verzekeringssector. Door hun ervaring en kennis wilden ze een betere verzekeringservaring creëren voor de Nederlandse consument.

Deck Verzekeringen was geen start-up of een middelgrote verzekeraar. Het bedrijf begon als een kleine verzekeraar en werd opgericht om Nederlandse consumenten een betere verzekeringservaring te bieden. Door hun kennis en ervaring wisten ze dat er een groot verschil bestond tussen de verzekeringsproducten die op de markt waren.

Om deze reden besloten ze om hun eigen verzekeringsproducten te ontwikkelen en hun eigen verzekeringsdiensten aan te bieden. Met hun expertise en kennis van de verzekeringssector, kon Deck Verzekeringen een scala aan verschillende verzekeringsproducten aanbieden, die aan de behoeften van de Nederlandse consument voldoen.

Deck Verzekeringen is sinds 2011 gegroeid tot een van de meest toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft een uitgebreid netwerk van verzekeringsmakelaars, waardoor ze een breed scala aan verzekeringsproducten kunnen aanbieden.

Wat zijn de contactgegevens van Deck Verzekeringen?

Deck Verzekeringen heeft een aantal manieren waarop je contact met hen kunt opnemen. Je kunt hen bellen op het nummer 020-2400200, e-mailen via [email protected] of een bericht sturen via hun social media-kanalen.

Daarnaast kun je ook een afspraak maken met een verzekeringsmakelaar in jouw buurt via de website van Deck Verzekeringen. Op deze manier kun je direct met een van hun verzekeringsmakelaars spreken en je vragen stellen.

Verder heeft Deck Verzekeringen ook een customer service-team. Je kunt hen bereiken via hun klantenservicenummer: 020-2400201. Je kunt ook een bericht sturen naar hun klantenserviceadres: [email protected].

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Deck allemaal?

Deck Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringsdiensten, waaronder:

ΓÇó Autoverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt autoverzekeringen aan voor zowel personenautoΓÇÖs als bedrijfswagens.

ΓÇó Motorverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt motorverzekeringen aan voor zowel bestuurders als eigenaren van motoren.

ΓÇó Reisverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zowel particuliere reizigers als zakelijke reizigers.

ΓÇó Inboedelverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt inboedelverzekeringen aan voor zowel particuliere als zakelijke eigenaren.

ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt aansprakelijkheidsverzekeringen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

ΓÇó Rechtsbijstandverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt rechtsbijstandverzekeringen aan voor zowel particuliere als zakelijke cliënten.

ΓÇó Woonverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt woonverzekeringen aan voor zowel particuliere als zakelijke eigenaren.

ΓÇó Werknemersverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt werknemersverzekeringen aan voor zowel particuliere als zakelijke werkgevers.

ΓÇó Bedrijfsverzekeringen ΓÇô Deck Verzekeringen biedt bedrijfsverzekeringen aan voor zowel kleine als grote bedrijven.

Waarom je Deck moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van premies bij Deck Verzekeringen is een slimme manier om ervoor te zorgen dat je de beste verzekering krijgt voor de laagste prijs. Door de premies van Deck Verzekeringen te vergelijken, kun je de beste deal vinden voor jouw verzekering.

Deck Verzekeringen biedt verschillende verzekeringsproducten aan, waaronder autoverzekeringen, motorverzekeringen, reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, woonverzekeringen, werknemersverzekeringen en bedrijfsverzekeringen. Door de premies van elk van deze verzekeringsproducten te vergelijken, kun je de beste verzekering vinden voor de laagste prijs. Bij Deck Verzekeringen kun je ook gebruikmaken van hun online vergelijker om gemakkelijk de premies van verschillende verzekeringsproducten met elkaar te vergelijken.

Om de premies van Deck Verzekeringen te vergelijken, kun je ook gebruikmaken van vergelijkingssites zoals Independer, Vergelijk.nl en Verzekeringssite.nl. Op deze sites kun je de premies van verschillende verzekeringsproducten vergelijken en zo eenvoudig de beste deal vinden voor jouw verzekering.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Deck verzekeringen en de antwoorden daarop?

De meest gestelde vragen over Deck Verzekeringen en de antwoorden daarop zijn:

ΓÇó Wat is de minimale leeftijd om een verzekering bij Deck Verzekeringen af te sluiten? ΓÇôDe minimale leeftijd voor het afsluiten van een verzekering bij Deck Verzekeringen is 18 jaar.

ΓÇó Is het mogelijk om een verzekering bij Deck Verzekeringen af te sluiten zonder een tussenpersoon? ΓÇôJa, het is mogelijk om een verzekering bij Deck Verzekeringen af te sluiten zonder een tussenpersoon.

ΓÇó Wat is de maximale dekking die ik kan krijgen bij Deck Verzekeringen? ΓÇôDe maximale dekking die je kunt krijgen bij Deck Verzekeringen is afhankelijk van de verzekering die je afsluit.

ΓÇó Wat is de wachttijd voor het ontvangen van een verzekering bij Deck Verzekeringen

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek