Search
Close this search box.

Eerdmans

Het onstaan van Eerdmans Verzekeringen

Eerdmans Verzekeringen is een Nederlands verzekeringskantoor met meer dan 80 jaar ervaring. Het bedrijf is in 1937 opgericht door de heer Eerdmans. Door de jaren heen heeft Eerdmans Verzekeringen zich ontwikkeld tot een verzekeringskantoor met veel ervaring en een breed scala aan verzekeringen.

Eerdmans Verzekeringen heeft sinds de oprichting een lange weg afgelegd. Eerdmans Verzekeringen is uitgegroeid tot een van de grootste verzekeraars in Nederland. Eerdmans Verzekeringen is momenteel actief in de verzekeringen, hypotheken, pensioenen, beleggingen en vermogensbeheer.

Eerdmans Verzekeringen heeft een zelfstandig verzekeringskantoor met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers. Het bedrijf heeft een breed scala aan diensten en producten in het aanbod. Eerdmans Verzekeringen biedt een persoonlijke en deskundige aanpak voor het adviseren en afsluiten van verzekeringen.

Wat zijn de contactgegevens van Eerdmans Verzekeringen?

Eerdmans Verzekeringen heeft meerdere vestigingen in Nederland. De contactgegevens van Eerdmans Verzekeringen zijn als volgt:

Hoofdvestiging:

Eerdmans Verzekeringen
Koningsweg 21
1075 AH Amsterdam
Telefoonnummer: 020-555-5555
Email: [email protected]

Afschriftvestiging:

Eerdmans Verzekeringen
Kerkstraat 5
1076 AC Amsterdam
Telefoonnummer: 020-666-6666
Email: [email protected]

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Eerdmans allemaal?

Eerdmans Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder een overzicht van de verzekeringen van Eerdmans Verzekeringen:

– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Brandverzekering
– Zorgverzekering
– Hypotheekverzekering
– Pensioenverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Vermogensbeheer
– Belastingadvies

Waarom je Eerdmans moet vergelijken in premie?

Eerdmans Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Het is belangrijk om voor elke verzekering de verschillende premies te vergelijken. Door het vergelijken van de premies, krijg je een beter beeld van de kosten die je gaat betalen voor de verzekering.

Eerdmans Verzekeringen biedt verschillende premievarianten aan. Door de premies met elkaar te vergelijken, kun je de meest geschikte premievariant kiezen voor jouw verzekering. Een goede vergelijking van premies kan je een flinke besparing opleveren.

Daarnaast biedt Eerdmans Verzekeringen ook verschillende extra’s aan. Denk hierbij aan kortingen, extra dekkingen en andere voordelen. Het is belangrijk om deze extra’s mee te nemen in de vergelijking van de premies.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Eerdmans Verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er worden veel vragen gesteld over Eerdmans Verzekeringen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop:

– Wat is de leeftijdsgrens bij Eerdmans Verzekeringen?

De leeftijdsgrens bij Eerdmans Verzekeringen is 18 jaar.

– Wat is het verzekeringsnummer van Eerdmans Verzekeringen?

Het verzekeringsnummer van Eerdmans Verzekeringen is NL00001.

– Wat is de minimale verzekeringsdekking bij Eerdmans Verzekeringen?

De minimale verzekeringsdekking bij Eerdmans Verzekeringen is €1.000.000.

– Welke betalingsmogelijkheden zijn er bij Eerdmans Verzekeringen?

Bij Eerdmans Verzekeringen kun je betalen met iDeal, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek