Search
Close this search box.

ERGO

Het onstaan van ERGO verzekeringen

ERGO verzekeringen is een van de meest bekende verzekeraars in Nederland. De verzekeraar staat al meer dan 120 jaar bekend als een betrouwbare partner voor haar klanten.

ERGO werd opgericht in 1895 door de Duitse verzekeringsmaatschappij D├╝sseldorfer Allgemeine Versicherungs-AG. Het bedrijf was toen al gevestigd in D├╝sseldorf, Duitsland. Na de fusie met tal van andere verzekeringsmaatschappijen, zoals de Nederlandse Nieuwe Nederlandsche Maatschappij tot Verzekering van Personen en Goederen, kreeg het bedrijf de naam ERGO.

Het betekent ‘verantwoordelijkheid’ in het Grieks. Deze naam is gekozen omdat de verzekeraar zich sterk maakt voor het verantwoordelijk omgaan met middelen en het bieden van een hoge kwaliteit verzekeringen.

ERGO is een grote verzekeringsgroep die meer dan 60 verzekeraars onder haar vleugels heeft. In Nederland worden de verzekeringen aangeboden door de Nederlandse verzekeringsmaatschappij ERGO Nederland. Deze maatschappij is gevestigd in Rotterdam.

Wat zijn de contactgegevens van ERGO verzekeringen?

De klantenservice van ERGO is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt contact met hen opnemen via email, telefoon, post of via de website.

De contactgegevens van ERGO verzekeringen zijn als volgt:

Telefoon: 0800 ΓÇô 0800
Email: [email protected]
Adres: ERGO Verzekeringen, Postbus 10.000, 3004 DA Rotterdam
Website: www.ergoverzekeringen.nl

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd ERGO allemaal?

ERGO biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder vind je een lijst met verzekeringen die je bij ERGO kunt afsluiten:

ΓÇó Autoverzekering
ΓÇó Motorverzekering
ΓÇó Reisverzekering
ΓÇó Inboedelverzekering
ΓÇó Woonhuisverzekering
ΓÇó Aansprakelijkheidsverzekering
ΓÇó Rechtsbijstandverzekering
ΓÇó Zorgverzekering
ΓÇó Overlijdensrisicoverzekering
ΓÇó Levensverzekering
ΓÇó Hypotheekverzekering
ΓÇó Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
ΓÇó Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven
ΓÇó Bedrijfsschadeverzekering
ΓÇó Arbeidsongeschiktheidsverzekering
ΓÇó Werknemersverzekering
ΓÇó Diefstalverzekering
ΓÇó Schadeverzekering voor werknemers
ΓÇó Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering
ΓÇó Brandverzekering

Waarom je ERGO moet vergelijken in premie?

ERGO verzekeringen is een betrouwbare verzekeraar, maar dat betekent niet dat je bij hen altijd de beste premie betaalt. Het is daarom belangrijk om de premies van ERGO te vergelijken met die van andere verzekeraars.

Door de premies van ERGO te vergelijken met die van andere verzekeraars, kun je erachter komen of je bij ERGO de beste prijs betaalt voor je verzekering. Je kunt ook kijken of er andere verzekeraars zijn die je precies hetzelfde aanbieden voor minder geld.

Vergeet ook niet om naar de voorwaarden van de verzekeringen te kijken. Sommige verzekeraars bieden dezelfde dekking voor een lagere premie, maar de voorwaarden zijn niet zo gunstig. Dit kan betekenen dat je bij schade minder geld uitgekeerd krijgt.

Wat zijn de meest gestelden vragen over ERGO verzekeringen en de antwoorden daarop

ERGO verzekeringen worden veel gebruikt door Nederlanders, waardoor er veel vragen worden gesteld over de verzekeringen. Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden daarop.

ΓÇó Wat is het verschil tussen een schadeverzekering en een rechtsbijstandverzekering?
Een schadeverzekering biedt dekking voor materiële schade die je lijdt door een ongeval. Een rechtsbijstandverzekering biedt dekking voor de juridische kosten als je betrokken bent bij een geschil.

ΓÇó Wat is de looptijd van een verzekering bij ERGO?
De looptijden van de verzekeringen verschillen per type verzekering. De meeste verzekeringen hebben een looptijd van een jaar, maar sommige verzekeringen hebben ook een langere looptijd.

ΓÇó Hoe schrijf ik me in bij ERGO?
Je kunt je inschrijven bij ERGO via de website, via de telefoon of door een verzoek per post te sturen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek