Search
Close this search box.

Florentis

### Het onstaan van Florentis verzekeringen
Florentis is in 2019 opgericht als een verzekeraar die onderscheidt maakt door een veel persoonlijker benadering van klanten. Het bedrijf werd opgericht door ervaren verzekeringsprofessionals die een betere verzekeringservaring wilden bieden. Ze wilden een verzekeraar creëren die begrijpt hoe moeilijk het is om de juiste verzekering te kiezen, daarom wilden ze een verzekeraar maken die mensen alle informatie geeft die ze nodig hebben om een verstandige beslissing te nemen.

Florentis biedt een veelzijdige portefeuille van producten, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, ongevallenverzekeringen en levensverzekeringen. De verzekeringen zijn ontworpen om zowel particuliere als zakelijke klanten te helpen hun financiële risico’s te beheren.

Florentis heeft als doel om een eerlijke en betaalbare verzekeringsoplossing te bieden voor klanten in staat te stellen een verstandige beslissing te nemen. Ze streven ernaar om klanten een gepersonaliseerde verzekeringservaring te bieden die aansluit bij hun individuele behoeften.

### Wat zijn de contactgegevens van Florentis verzekeringen
Florentis verzekeringen is te bereiken via de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 020 – 1234567
E-mailadres: [email protected]
Adres: Florentis Verzekeringen, Laan van Nieuw Oosteinde 4, 1083 JJ Amsterdam

Klanten kunnen ook contact opnemen met Florentis via hun website. Op de website kunnen klanten een vraag stellen aan de klantenservice, hun verzekeringen vergelijken, een verzekering aanvragen en de status van hun verzekering volgen.

### Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Florentis allemaal
Florentis biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder:

– Autoverzekeringen: Deze verzekeringen worden aangeboden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

– Reisverzekeringen: Deze verzekeringen bieden dekking voor onvoorziene kosten tijdens het reizen.

– Gezondheidsverzekeringen: Deze verzekeringen bieden dekking voor onvoorziene medische kosten.

– Ongevallenverzekeringen: Deze verzekeringen bieden dekking voor onvoorziene kosten als gevolg van een ongeval.

– Levensverzekeringen: Deze verzekeringen bieden dekking voor onvoorziene overlijdenskosten.

### Waarom je Florentis moet vergelijken in premie
Florentis biedt een brede portefeuille van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, reisverzekeringen, gezondheidsverzekeringen, ongevallenverzekeringen en levensverzekeringen. De verzekeringen zijn ontworpen om zowel particuliere als zakelijke klanten te helpen hun financiële risico’s te beheren.

Als je op zoek bent naar een verzekering die bij je behoeften past, is het verstandig om verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Florentis biedt een veelzijdige portefeuille van verzekeringen en de premies kunnen variëren per verzekeraar. Daarom is het verstandig om de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt.

Florentis biedt online vergelijkingstools die het vergelijken van verschillende verzekeringsmaatschappijen gemakkelijk maken. De vergelijkingservaring bij Florentis is eenvoudig, veilig en snel. Je kunt de premies vergelijken en de geschikte verzekering kiezen die bij je behoeften past.

### Wat zijn de meest gestelden vragen over Florentis verzekeringen en de antwoorden daarop
Hieronder staan de meestgestelde vragen over Florentis verzekeringen met de bijbehorende antwoorden:

Q: Wat is een verzekering?

A: Een verzekering is een contract tussen een verzekeraar en een verzekerde waarin de verzekeraar de verzekerde dekking biedt tegen financiële verliezen in ruil voor een premie.

Q: Wat is het verschil tussen een particuliere en een zakelijke verzekering?

A: Een particuliere verzekering biedt dekking voor individuele behoeften, terwijl een zakelijke verzekering dekking biedt voor het bedrijf.

Q: Wat is een eigen risico?

A: Een eigen risico is een bedrag dat de verzekerde moet betalen als er een schadeclaim wordt gedaan.

Q: Wat is de goedkoopste autoverzekering bij Florentis?

A: De goedkoopste autoverzekering bij Florentis is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. U kunt de verschillende premies vergelijken met behulp van de online vergelijkingshulpmiddelen van Florentis om de goedkoopste autoverzekering te vinden die bij uw behoeften past.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek