Search
Close this search box.

Florius

Het Onstaan van Florius Verzekeringen

Florius Verzekeringen is een Nederlands verzekeringsbedrijf dat in 1986 is opgericht. Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen de Nationale Nederlanden en de Rabobank. In 2006 is het bedrijf overgenomen door de verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd, waarna het in 2010 is overgenomen door het vermogensbeheerbedrijf NN Group. Florius Verzekeringen is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland en biedt een breed scala aan verzekeringen aan.

Contactgegevens van Florius Verzekeringen

Florius Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten aan. Als consument kun je contact opnemen met Florius Verzekeringen door te bellen naar 020 – 751 00 00 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice via de website van Florius Verzekeringen. Daarnaast is er ook een klantenservice beschikbaar via de chatfunctie op de website.

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd Florius allemaal?

Florius Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Motorverzekeringen
– Woonhuisverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Ongevallenverzekeringen
– Aansprakelijkheidsverzekeringen
– Pensioenverzekeringen
– Hypotheekverzekeringen

Waarom je Florius moet vergelijken in premie?

Het vergelijken van verzekeringen is een belangrijk onderdeel van het kiezen van de juiste verzekering. Het vergelijken van premies bij Florius Verzekeringen is belangrijk omdat het je in staat stelt de meest voordelige verzekering voor jouw situatie te vinden. Als je verschillende verzekeringen vergelijkt, kun je de juiste verzekering voor jouw situatie kiezen die het beste bij je past. Het vergelijken van verzekeringen kan je ook helpen bij het vinden van de meest voordelige premies.

Wat zijn de meest gestelde vragen over Florius verzekeringen en de antwoorden daarop?

Er zijn veel vragen over Florius Verzekeringen die regelmatig worden gesteld. Hieronder staan enkele meest gestelde vragen met antwoorden:

Q: Wat is een autoverzekering bij Florius Verzekeringen?
A: Een autoverzekering bij Florius Verzekeringen is een verzekering die dekking biedt tegen schade aan je auto door ongevallen, diefstal of natuurrampen.

Q: Wat is een motorverzekering bij Florius Verzekeringen?
A: Een motorverzekering bij Florius Verzekeringen is een verzekering die dekking biedt tegen schade aan je motorfiets door ongevallen, diefstal of natuurrampen.

Q: Wat is een inboedelverzekering bij Florius Verzekeringen?
A: Een inboedelverzekering bij Florius Verzekeringen is een verzekering die dekking biedt tegen schade aan je inboedel door brand, stormschade, diefstal of vandalisme.

Q: Wat is een zorgverzekering bij Florius Verzekeringen?
A: Een zorgverzekering bij Florius Verzekeringen is een verzekering die dekking biedt voor zorgkosten zoals huisartsen, ziekenhuisbezoeken en medicijnen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek