Vragen? Bel ons: 088-22 77 344

Het verduurzamen van je huis is een populaire manier om het energieverbruik - en dus je energierekening - te verlagen. We vertellen je alles over de manieren waarop je jouw woning kunt verduurzamen en ook hoe je dat het slimste kunt financieren.

Gratis Energiebespaarscan!

Wij bieden je een GRATIS Energiebespaarscan aan: onafhankelijk advies van een expert over jouw woning.

Lening bij verduurzamen?

Wil je verduurzamen en heb je het geld daarvoor niet direct beschikbaar? Check wat een lening momenteel kost.


Manieren om je woning te verduurzamen

Wat kun je aan je huis doen om minder energie te verbruiken?

De kern van verduurzamen zit erin dat we minder energie verbruiken met onze woningen. De energie die we blijven verbruiken is dan het liefst elektriciteit en geen of in elk geval zo weinig mogelijk gas. Dat is beter voor onze aardbol. Er zijn verschillende maatregelen die je kunt nemen om jouw huis te verduurzamen. Welke duurzaamheidsmaatregel(en) ga jij nemen?


Welke maatregelen zijn optimaal?

Gratis hulp van een expert bij jouw keuze

Er zijn allerlei manieren om je huis te verduurzamen - de vraag is welke maatregelen voor jouw woning optimaal uitpakken. Wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wat ze aan besparing opleveren. Die vragen worden beantwoord door een expert met een uitvoerige Energiebespaarscan.

Via HomeFinance kun je zo'n Energiebespaarscan GRATIS aanvragen! Je krijgt daarmee een rapport met adviezen die zijn afgestemd op jouw woning en situatie inclusief prijsopgave  - helemaal vrijblijvend.

GRATIS Energiebespaarscan


Verduurzamen: hoe pak je dat aan?

Van overweging tot uitvoering

Tijdelijk

Misschien kun je alle duurzaamheidsmaatregelen uitvoeren, misschien moet of wil je een keuze maken. De eerste vraag is wat er mogelijk is en welk rendement de verschillende maatregelen opleveren.

Wil je aan de slag gaan met verduurzamen? Het is best lastig om te bepalen welke maatregelen er nodig zijn en wat die dan kosten. Gelukkig zijn er experts die je hierbij kunnen helpen. Toch wil je zelf ook het nodige uitzoeken om een idee te krijgen.

Waar moet je beginnen?


Waar betaal je die verduurzaming van?

Het geld voor de kosten moet ergens vandaan komen

Geld voor verduurzamen huis

Al die duurzaamheidsmaatregelen zijn machtig interessant, maar zijn natuurlijk niet gratis. Ze kosten allemaal geld. Wil je een volledig duurzaam huis - dan gaat het vaak om forse bedragen. Dat geld moet wel ergens vandaan komen. 

Het financieren van een duurzamer huis kan op verschillende manieren. Uit spaargeld, een extra hypotheek, een persoonlijke lening... het is maar net wat bij jou mogelijk is. 

Alles over geld voor verduurzamen


Subsidies voor een duurzamer huis

De overheid ondersteunt verduurzaming

Gelukkig hoef je al die kosten van het verduurzamen van je huis niet helemaal zelf te betalen. De overheid helpt een handje mee met subsidies en andere tegemoetkomingen.

De regelingen voor subsidies rondom verduurzaming maken het voor meer woningeigenaars financieel haalbaar om duurzaamheidsmaatregelen te treffen. Op die manier stimuleert de overheid dat zoveel mogelijk mensen een stap zetten naar een duurzamer Nederland.

Meer over subsidies


Actueel

Onze laatste artikelen over verduurzamen


Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.