HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.

Nationale Nederlanden

 

Nationale Nederlanden: Wat is het en wat doet het?

Nationale Nederlanden is een Nederlandse financiële instelling die leningen, verzekeringen, spaarder and beleggingsproducten aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht in 1999 door de fusie van Nationale-Nederlanden N.V. en het ING-concern en wordt beheerd door de ING Groep. Nationale Nederlanden heeft landelijke dekking en biedt producten aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Het ontstaan van Nationale Nederlanden leningen

Nationale Nederlanden stelt zijn klanten in staat om geld te lenen voor een breed scala aan doeleinden. Ze bieden particuliere leningen, beleggingsleningen, hypotheken, levensverzekeringen, pensioenproducten en nog veel meer. Nationale Nederlanden is opgericht als een vooraanstaande financiële instelling en heeft jarenlang klanten van de hoogste kwaliteit gediend.

Wat voor soort leningen verstrekt Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden biedt leningen voor een breed scala aan doeleinden. Ze bieden leningen aan om investeringen te financieren, om kosten te dekken voor een auto, om thuisverbeteringen te financieren, en meer. Ze bieden ook hypotheken met variabele of vaste rentetarieven, waarbij leningen worden verstrekt voor een bepaalde periode (vaak 5 of 10 jaar).

Bovendien biedt Nationale Nederlanden ook leningen aan voor kleine bedrijven. Dit kan een lening zijn die aan het begin van het bedrijf wordt gedaan om de startsituatie te vergemakkelijken. Of het kan zijn dat je geld nodig hebt om een klein project te financiëren. Al deze leningen zijn van hoge kwaliteit en hebben doorgaans lagere rentetarieven dan andere financiële instellingen.

Waarom Nationale Nederlanden leningen vergelijken met Homefinance.nl?

Homefinance.nl is een online leningvergelijkingssite voor particuliere leningen. Homefinance vergelijkt leningen van diverse financiële instellingen, waaronder Nationale Nederlanden. Door hun service kunnen klanten de beste lening vinden die aan hun financiële behoeften voldoet.

Homefinance wordt erkend als een betrouwbare leningvergelijkingsdienst en biedt de klant de vrijheid om verschillende leningen te vergelijken. Hiermee krijgen klanten inzicht in het aanbod van verschillende financiële instellingen, waardoor ze een verstandige financiële keuze kunnen maken.

Een Nationale Nederlanden lening aanvragen via Homefinance.nl

Als je interesse hebt in een lening van Nationale Nederlanden, dan kun je een aanvraag doen via Homefinance.nl. Hierbij moet je eerst een aanvraagformulier invullen waarin je verschillende financiële gegevens opgeeft, zoals je inkomen, uitgaven, vermogen en schulden. Vervolgens vergelijkt Homefinance de leningen van Nationale Nederlanden met andere instellingen en de beste leningaanbieding voor jou presenteert.

Hieronder volgt een lijst met de voordelen van het aanvragen van een lening via Homefinance.nl:

    • Vergelijk leningen van verschillende financiële instellingen – Homefinance vergelijkt leningen van Nationale Nederlanden met andere financiële instellingen, zodat je de juiste leningaanbieding kunt krijgen.

 

    • Bespaar geld – Door de leningen te vergelijken op Homefinance.nl, kun je geld besparen op leningen die minder interessant zijn.

 

    • Gebruik de online simulaties – Door gebruik te maken van de online simulaties kun je inzicht krijgen in wat je lening je op lange termijn kan kosten.

 

    • Krijg inzicht in je financiën – Door je financiële situatie te vergelijken met andere instellingen kun je een beter inzicht krijgen in hoe je met je geld omgaat.

 

    • Goede service – Homefinance biedt een goede klantenservice waar je terecht kunt met vragen.

 

Om een lening bij Nationale Nederlanden aan te vragen via Homefinance.nl, is het eerste wat je moet doen een online formulier in te vullen. Hier kun je je financiële gegevens invullen en de leningen vergelijken. Daarna kun je de beste leningen vergelijken met andere financiële instellingen en kijk je welke lening het best bij jouw situatie past.

Wanneer je een lening wilt afsluiten, dien je eerst een aanvraag in bij Nationale Nederlanden. Als je aanvraag geaccepteerd wordt, dan stuurt Nationale Nederlanden je een leningovereenkomst die je moet ondertekenen. Zodra je de leningovereenkomst hebt ondertekend, wordt de lening geactiveerd en kan je het geleende bedrag gebruiken voor je gewenste doeleinden.

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Defam Premium 6,60%
SNS Bank 6,60%
Lloyds Bank 6,70%
ING 6,80%
Freo 6,90%
Rabobank 6,90%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Vrijblijvend hypotheek aanvragen