Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Scherpe spaarrente bij BlueOrange: bank uit Letland

Sparen op deposito via internationaal spaarplatform Raisin

Sparen op deposito via internationaal spaarplatform Raisin

In de vergelijkingen van depositorentes prijkt een nieuwe naam: die van BlueOrange (via Raisin). Het gaat hier om een bank uit Letland die via het internationale spaarplatform Raisin spaargeld wil ophalen uit Nederland.

Internationaal spaarplatform Raisin

Raisin is een Duitse organisatie die al sinds 2013 actief is met het aanbieden van deposito’s bij allerlei banken in Europa. Door de tussenkomst van een internationaal spaarplatform is het eenvoudiger om bij een bank in een ander land te sparen en de hogere rentes elders in Europa te benutten. De communicatie van Raisin is voor ons land volledig in het Nederlands.

Internationaal spaarplatform Raisin

BlueOrange: bank uit Letland

De nieuwste bank in het aanbod van Raisin is BlueOrange uit Letland. Letland is een euroland: u kunt daar sparen in Euro’s onder het Letse depositogarantiestelsel. Dat heeft dezelfde dekking als ieder ander land in de Eurozone: € 100.000 per persoon, per bank.

BlueOrange: sparen bij een bank uit Letland

Rente op deposito’s van BlueOrange

De rente op deposito’s van BlueOrange staat voor drie looptijden bovenaan in de vergelijkingen van spaarrentes: die van 6 maanden (0,5%), 1 jaar (1,1%) en 2 jaar (1,3%). Voor 1 jaar vast geldt dat dezelfde rente ook vergoed wordt door de Portugese bank Banco BNI (via Savedo). Als extra krijgen nieuwe klanten bij Raisin een bonus tot € 100 uitgekeerd bij het openen van hun eerste deposito.

Vergelijk spaarrente op deposito’s

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek