HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Scherpe spaarrente bij BlueOrange: bank uit Letland

Sparen op deposito via internationaal spaarplatform Raisin

Sparen op deposito via internationaal spaarplatform Raisin

In de vergelijkingen van depositorentes prijkt een nieuwe naam: die van BlueOrange (via Raisin). Het gaat hier om een bank uit Letland die via het internationale spaarplatform Raisin spaargeld wil ophalen uit Nederland.

Internationaal spaarplatform Raisin

Raisin is een Duitse organisatie die al sinds 2013 actief is met het aanbieden van deposito’s bij allerlei banken in Europa. Door de tussenkomst van een internationaal spaarplatform is het eenvoudiger om bij een bank in een ander land te sparen en de hogere rentes elders in Europa te benutten. De communicatie van Raisin is voor ons land volledig in het Nederlands.

Internationaal spaarplatform Raisin

BlueOrange: bank uit Letland

De nieuwste bank in het aanbod van Raisin is BlueOrange uit Letland. Letland is een euroland: u kunt daar sparen in Euro’s onder het Letse depositogarantiestelsel. Dat heeft dezelfde dekking als ieder ander land in de Eurozone: € 100.000 per persoon, per bank.

BlueOrange: sparen bij een bank uit Letland

Rente op deposito’s van BlueOrange

De rente op deposito’s van BlueOrange staat voor drie looptijden bovenaan in de vergelijkingen van spaarrentes: die van 6 maanden (0,5%), 1 jaar (1,1%) en 2 jaar (1,3%). Voor 1 jaar vast geldt dat dezelfde rente ook vergoed wordt door de Portugese bank Banco BNI (via Savedo). Als extra krijgen nieuwe klanten bij Raisin een bonus tot € 100 uitgekeerd bij het openen van hun eerste deposito.

Vergelijk spaarrente op deposito’s

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen