HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Advertentie voor 3,75% rente bij Trade Republic.

Hoogste spaarrente al 10 maanden bij LeasePlan Bank

Rente internetsparen al jarenlang in de top van de spaarrentes

Rente internetsparen al jarenlang in de top van de spaarrentes

Met het einde van het jaar 2018 in zicht komen er allerlei jaaroverzichten en verkiezingen langs. Als het gaat om geldzaken zijn er verschillende instanties – zoals Spaarrente.nl – die ieder jaar ‘de beste spaarbank’ aanwijzen. Dit  jaar lijkt het geen enkel probleem om die keuze te maken: LeasePlan Bank zal deze titel moeiteloos veroveren.

Hoogste rente internetsparen

LeasePlan Bank heeft tot nu toe 10 maanden de ranglijst van de hoogste spaarrente op een internetspaarrekening aangevoerd. Ook op dit moment bieden zij de hoogste rente op internetsparen:

Sparen: top 5 hoogste spaarrente op internetsparen

Aan het begin van het jaar stond er nog een andere bank bovenaan: Anadolubank bood toen met haar Alfa Spaarrekening nog de hoogste rente met 0,5%. LeasePlan was toen de nummer 2. In maart verlaagde Anadolubank haar spaarrentes en kwam LeasePlan Bank op nummer 1 te staan. Inmiddels is Anadolubank uit de top 5 verdwenen:  Alfa Slimmer Sparen staat nu op nummer 5 – maar met dezelfde rente als de nummers 3 t/m 5: 0,25% per jaar.

LeasePlan Bank: al jaren stabiel goede spaarrente

LeasePlan Bank laat al vele jaren zien een goede spaarrente te bieden – de bank bevindt zich doorlopend in de top van de renteoverzichten. De rente is dit jaar sinds mei niet meer veranderd, terwijl diverse andere banken hun spaarrentes nog wel hebben verlaagd.

Spaarrente van LeasePlan Bank in het verleden

Bron grafiek: VanSpaarbankVeranderen.nl

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: Johan van donderdag december 27, 2018 15:40
    Ik sluit me aan bij Job – het verschil tussen de grootbanken en de hoogste spaarrente draait toch wel om drie tienden, niet om honderdsten. Wat voor ons de titel ‘beste spaarbank’ betekent is vooral een stabiel rentebeleid. Dus geen actie met hoge (alhoewel er momenteel van echt hoog geen sprake is natuurlijk) rente nu maar over een paar maanden niet meer. LeasePlan Bank voldoet zeker aan die voorwaarde. De grootbanken zijn ook stabiel in hun rentebeleid… maar dan alleen wel stabiel extreem láág!

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen