Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
maandag 17 december 2018, 11:34
#sparen

Met het einde van het jaar 2018 in zicht komen er allerlei jaaroverzichten en verkiezingen langs. Als het gaat om geldzaken zijn er verschillende instanties - zoals Spaarrente.nl - die ieder jaar 'de beste spaarbank' aanwijzen. Dit  jaar lijkt het geen enkel probleem om die keuze te maken: LeasePlan Bank zal deze titel moeiteloos veroveren.

Hoogste rente internetsparen

LeasePlan Bank heeft tot nu toe 10 maanden de ranglijst van de hoogste spaarrente op een internetspaarrekening aangevoerd. Ook op dit moment bieden zij de hoogste rente op internetsparen:

Sparen: top 5 hoogste spaarrente op internetsparen

Aan het begin van het jaar stond er nog een andere bank bovenaan: Anadolubank bood toen met haar Alfa Spaarrekening nog de hoogste rente met 0,5%. LeasePlan was toen de nummer 2. In maart verlaagde Anadolubank haar spaarrentes en kwam LeasePlan Bank op nummer 1 te staan. Inmiddels is Anadolubank uit de top 5 verdwenen:  Alfa Slimmer Sparen staat nu op nummer 5 - maar met dezelfde rente als de nummers 3 t/m 5: 0,25% per jaar.

LeasePlan Bank: al jaren stabiel goede spaarrente

LeasePlan Bank laat al vele jaren zien een goede spaarrente te bieden - de bank bevindt zich doorlopend in de top van de renteoverzichten. De rente is dit jaar sinds mei niet meer veranderd, terwijl diverse andere banken hun spaarrentes nog wel hebben verlaagd.

Spaarrente van LeasePlan Bank in het verleden

Bron grafiek: VanSpaarbankVeranderen.nl

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.