Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hoogste spaarrente al 10 maanden bij LeasePlan Bank

Rente internetsparen al jarenlang in de top van de spaarrentes

Rente internetsparen al jarenlang in de top van de spaarrentes

Met het einde van het jaar 2018 in zicht komen er allerlei jaaroverzichten en verkiezingen langs. Als het gaat om geldzaken zijn er verschillende instanties – zoals Spaarrente.nl – die ieder jaar ‘de beste spaarbank’ aanwijzen. Dit  jaar lijkt het geen enkel probleem om die keuze te maken: LeasePlan Bank zal deze titel moeiteloos veroveren.

Hoogste rente internetsparen

LeasePlan Bank heeft tot nu toe 10 maanden de ranglijst van de hoogste spaarrente op een internetspaarrekening aangevoerd. Ook op dit moment bieden zij de hoogste rente op internetsparen:

Sparen: top 5 hoogste spaarrente op internetsparen

Aan het begin van het jaar stond er nog een andere bank bovenaan: Anadolubank bood toen met haar Alfa Spaarrekening nog de hoogste rente met 0,5%. LeasePlan was toen de nummer 2. In maart verlaagde Anadolubank haar spaarrentes en kwam LeasePlan Bank op nummer 1 te staan. Inmiddels is Anadolubank uit de top 5 verdwenen:  Alfa Slimmer Sparen staat nu op nummer 5 – maar met dezelfde rente als de nummers 3 t/m 5: 0,25% per jaar.

LeasePlan Bank: al jaren stabiel goede spaarrente

LeasePlan Bank laat al vele jaren zien een goede spaarrente te bieden – de bank bevindt zich doorlopend in de top van de renteoverzichten. De rente is dit jaar sinds mei niet meer veranderd, terwijl diverse andere banken hun spaarrentes nog wel hebben verlaagd.

Spaarrente van LeasePlan Bank in het verleden

Bron grafiek: VanSpaarbankVeranderen.nl

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: Johan van donderdag december 27, 2018 15:40
    Ik sluit me aan bij Job – het verschil tussen de grootbanken en de hoogste spaarrente draait toch wel om drie tienden, niet om honderdsten. Wat voor ons de titel ‘beste spaarbank’ betekent is vooral een stabiel rentebeleid. Dus geen actie met hoge (alhoewel er momenteel van echt hoog geen sprake is natuurlijk) rente nu maar over een paar maanden niet meer. LeasePlan Bank voldoet zeker aan die voorwaarde. De grootbanken zijn ook stabiel in hun rentebeleid… maar dan alleen wel stabiel extreem láág!

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek