Search
Close this search box.

AEGON stopt met sparen

Doorverwijzing naar Knab - is de spaarrente daar?

Doorverwijzing naar Knab – is de spaarrente daar?

AEGON Bank stopt met het aanbieden van spaarrekeningen en deposito’s voor nieuwe klanten. Wie al spaart bij AEGON kan dat blijven doen, maar wie daar nieuw mee wil beginnen vangt bot.

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Bij de informatie over internetsparen op de website van AEGON lezen we:

In deze marktomstandigheden met aanhoudende lage rente is het voor ons lastig om kostendekkend nieuwe Aegon Sparen aan te bieden. Daarom kiezen wij ervoor om dit product alleen nog voor bestaande klanten aan te houden.

Hetzelfde zien we terug bij de informatie over depositosparen. Kortom: sparen bij AEGON zit er niet meer in.

Wie geïnteresseerd is in sparen bij AEGON wordt doorverwezen naar dochter Knab. Daar liggen de spaarrentes hoger dan de rente die AEGON vergoedt. Echter, om te kunnen sparen bij Knab heb je Knab Plus nodig – daar zijn kosten aan verbonden.

De hoogste spaarrente in Nederland wordt bovendien niet door Knab gegeven. Op dit moment is dit het toplijstje met spaarrentes voor vrij opneembaar internetsparen:

Vergelijk internetsparen

Knab vergoedt 0,06% rente en is daarmee minder interessant dan bijvoorbeeld LeasePlan Bak en NIBC Direct – terwijl die banken ook onder de Nederlandse spaargarantie vallen. Ook bij de deposito’s komt Knab niet in de buurt van de hoogste rentes.

Deposito’s vergelijken

Altijd op de hoogte blijven van spaarnieuwtjes?

Meld je aan voor de gratis Update Sparen van onze HomeFinance MailService!

Nu aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek