Search
Close this search box.

TradeRepublic

Trade Republic is een online broker uit Duitsland. Dit betekent dat je via Trade Republic een rekening kunt openen om te gaan beleggen. Het kan natuurlijk zijn dat je niet wil gaan beleggen met je geld, omdat je geen risico met je spaargeld wil lopen. In dat geval kun je ook sparen bij Trade Republic. Je spaargeld staat veilig op een rekening van Citibank in Ierland en valt dus onder het Ierse depositogarantiestelsel. Dit stelsel garandeert, net als het Nederlandse, je spaargeld tot 100.000 euro.

Spaarrentes

Spaarproduct Rente
TradeRepublic Spaarrekening 3.75% Bekijken

Alles over Trade Republic

Land van herkomst
Garantieregeling
Garantiebedrag
Nieuwsbrief
Op de hoogte van sparen

je gegevens zijn veilig

Nieuws over Sparen
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek