Search
Close this search box.

ANWB

Het onstaan van ANWB verzekeringen?

De ANWB is in 1883 opgericht als de Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Het is opgericht door een aantal enthousiaste wielrijders die samen een club vormden. In de loop der jaren is de organisatie uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie die zijn leden bedient met tal van diensten en producten.

Om de leden te bedienen met betrouwbare en betaalbare verzekeringen heeft de ANWB in 2006 een eigen verzekeringsmaatschappij opgericht. De ANWB Verzekeringen heeft als doel om leden te voorzien van betrouwbare en betaalbare verzekeringen. Naast de verzekeringen die door de ANWB worden aangeboden, biedt de verzekeringsmaatschappij ook producten aan van verschillende verzekeringsmaatschappijen.

De verzekeringen van de ANWB zijn gericht op de behoeften van de klant. De verzekeringen zijn ontworpen om de klanten te voorzien van een betaalbare oplossing, door middel van een goede dekking en uitstekende service.

Wat zijn de contactgegevens van ANWB verzekeringen?

De ANWB Verzekeringen heeft verschillende klantenservice- en contactkanalen, waaronder telefonisch contact, e-mail, post, chat en sociale media.

Telefonisch contact is mogelijk op het nummer 020 ΓÇô 535 3333 (ma t/m vr 9.00 uur ΓÇô 17.00 uur). Voor e-mail contact kan men een e-mail sturen naar het volgende adres: [email protected]. Men kan ook contact opnemen met de ANWB Verzekeringen via post, door het verzenden van een brief naar het volgende adres: ANWB Verzekeringen, Postbus 748, 1000 AT Amsterdam.

Daarnaast biedt de ANWB Verzekeringen ook chat en sociale media aan als contactmogelijkheid. Men kan de ANWB volgen op de sociale media kanalen Twitter (https://twitter.com/anwbverzekeringen) en Facebook (https://www.facebook.com/anwbverzekeringen). Tevens biedt de ANWB Verzekeringen chat aan op hun website (https://www.anwbverzekeringen.nl/chat).

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd ANWB allemaal?

De ANWB Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die de ANWB Verzekeringen aanbiedt:

– Autoverzekering
– Motorverzekering
– Reisverzekering
– Woonverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Reiskoffer- en reisbagageverzekering
– Reismiddelverzekering
– Reis- en annuleringsverzekering
– Camping- en caravanverzekering
– Boot- en watersportverzekering
– Paard en ponyverzekering
– Fietsverzekering
– Uitvaartverzekering

Waarom je ANWB moet vergelijken in premie?

Het is altijd verstandig om de verzekeringen van de ANWB te vergelijken met andere verzekeraars. Door het vergelijken van verzekeringen kun je de beste dekking en de laagste premie vinden voor jouw situatie.

Het vergelijken van verzekeringen bij de ANWB is gemakkelijk. Op de website van de ANWB kan je eenvoudig de verzekeringen vergelijken. Je kan de verzekeringen vergelijken op basis van de dekking, de premie en de voorwaarden. Daarnaast biedt de ANWB ook een vergelijkingshulpmiddel aan, waarmee je eenvoudig verschillende verzekeringen kunt vergelijken.

Het vergelijken van verzekeringen bij de ANWB is de moeite waard. De ANWB biedt een breed scala aan verzekeringen aan en biedt voordelige verzekeringen met goede dekking. Door de verzekeringen te vergelijken bij de ANWB kan je de beste verzekering vinden voor jouw situatie.

Wat zijn de meest gestelden vragen over ANWB verzekeringen en de antwoorden daarop?

De ANWB Verzekeringen biedt een breed scala aan verzekeringen aan en heeft een uitgebreide klantenservice om klanten te helpen met hun vragen en problemen. Hieronder volgen de meest gestelde vragen met betrekking tot ANWB verzekeringen en de antwoorden daarop:

– Waar kan ik mijn verzekeringspolis vinden?
Je kunt je verzekeringspolis vinden in je Mijn ANWB-account. Je kunt je polis ook opvragen door contact op te nemen met de klantenservice van de ANWB.

– Wat als ik mijn verzekering wil opzeggen?
Je kunt je verzekering opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van de ANWB. Je kunt ook je verzekering opzeggen via je Mijn ANWB-account.

– Wat als ik een schade wil melden?
Je kunt een schade melden door contact op te nemen met de klantenservice van de ANWB. Je kunt ook een schade melden via je Mijn ANWB-account.

– Wat als ik een vraag heb over mijn verzekering?
Je kunt je vragen stellen door contact op te nemen met de klantenservice van de ANWB. Je kunt ook je vragen stellen via je Mijn ANWB-account.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek