Search
Close this search box.

EOC

Het onstaan van EOC verzekeringen?

EOC verzekeringen is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die al meer dan 30 jaar bestaat. De maatschappij is opgericht in 1988 door de heer E.O.C. van de Ven en heeft in de jaren daarna een sterke groei doorgemaakt. In 2019 is het een van de grootste verzekeraars in Nederland. EOC verzekeringen biedt voornamelijk autoverzekeringen, maar ook schadeverzekeringen en reisverzekeringen. De maatschappij is lid van het Verbond van Verzekeraars en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Wat zijn de contactgegevens van EOC verzekeringen?

Je kunt contact opnemen met EOC verzekeringen via de volgende manieren:

Telefonisch: 020 – 542 30 39

Per e-mail: [email protected]

Postadres:
EOC Verzekeringen
Postbus 20
3720 AA De Bilt

Welke verzekeringen, in lijstvorm, hanteerd EOC allemaal?

EOC verzekeringen biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder:

– Autoverzekeringen
– Schadeverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Brandverzekeringen
– Inboedelverzekeringen
– Rechtsbijstandverzekeringen
– Zorgverzekeringen
– Reisverzekeringen
– Uitvaartverzekeringen

Waarom je EOC moet vergelijken in premie?

EOC is een gerenommeerde verzekeraar en biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Maar dat betekent niet dat je niet moet vergelijken bij EOC. Zo kun je de beste tarieven krijgen voor de dekking die je nodig hebt.

De tarieven van EOC zijn vaak lager dan bij andere verzekeraars, maar dat betekent niet dat je geen vergelijkingen moet doen. Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kun je de beste tarieven en de beste dekking krijgen voor de verzekering die je nodig hebt.

Wat zijn de meest gestelde vragen over EOC verzekeringen en de antwoorden daarop.

Veel mensen hebben vragen over EOC verzekeringen. Hieronder staan de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

– Kan ik mijn autoverzekering bij EOC verlengen?

Ja, je kunt je autoverzekering bij EOC verlengen. Je kunt ook kiezen voor een ander type autoverzekering of een andere verzekeraar.

– Heeft EOC een eigen website?

Ja, EOC heeft een eigen website waarop je meer informatie kunt vinden over de verzekeringen en de tarieven. Je kunt ook online een offerte aanvragen.

– Hoe lang duurt het voordat ik mijn verzekering ontvang?

De verzekering wordt meestal binnen 1 tot 2 werkdagen na afronding van de aanvraag verzonden.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek