Search
Close this search box.

Innofin

Het onstaan van Innofin verzekeringen?

Innofin Verzekeringen is een Nederlandse financieel dienstverlener, opgericht in 2009. Het bedrijf heeft als doel om consumenten en bedrijven een ruime keuze aan financiële oplossingen te bieden. De verzekeringen en financiële diensten zijn ontwikkeld met als doel klanten te bedienen met betaalbare en complete verzekeringen. Innofin is opgericht door Rob van den Bosch, die al meer dan 25 jaar in de financiële dienstverlening werkzaam is. Het bedrijf heeft een uitgebreid team van ervaren professionals die verantwoordelijk zijn voor het leveren van financiële diensten. Innofin heeft een grote klantenkring in Nederland, met klanten uit de hele wereld.

Wat zijn de contactgegevens van Innofin verzekeringen?

De contactgegevens van Innofin Verzekeringen zijn als volgt:

Klantenservice: 020 – 715 70 70

E-mail: [email protected]

Website: www.innofin.nl

Adres:

Innofin Verzekeringen

Koninginneweg 220

1075 BS Amsterdam

Welke verzekeringen,in lijstvorm,hanteerd Innofin allemaal?

Innofin biedt een breed scala aan verzekeringen aan. Hieronder volgt een lijst met de verzekeringen die Innofin aanbiedt:

– Autoverzekering
– Reisverzekering
– Inboedelverzekering
– Aansprakelijkheidsverzekering
– Woonhuisverzekering
– Motorverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Zorgverzekering
– Rechtsbijstandverzekering
– Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
– Bedrijfskostenverzekering
– Werkloosheidsverzekering
– Ongevallenverzekering
– Pensioenverzekering

Waarom je Innofin moet vergelijken in premie?

Innofin biedt een breed scala aan verzekeringen tegen verschillende tarieven. Het is daarom belangrijk om de tarieven van Innofin te vergelijken met de tarieven van andere verzekeraars. Dit kan je helpen bij het vinden van een verzekering die bij je past en tegen een betaalbare premie. Door verschillende verzekeraars te vergelijken, kun je ook zien of de verzekeringen die je wilt afsluiten, aansluiten bij je behoeften en budget.

Wat zijn de meest gestelden vragen over Innofin verzekeringen en de antwoorden daarop.

Er worden veel vragen gesteld over Innofin verzekeringen. Hieronder staan de meest gestelde vragen met daarbij de antwoorden.

– Wat is de leeftijdsgrens van Innofin verzekeringen?
Innofin verzekeringen hebben geen leeftijdsgrens. Als je 18 jaar of ouder bent, kun je een verzekering bij Innofin afsluiten.

– Kan ik een verzekering bij Innofin afsluiten als ik buiten Nederland woon?
Ja, je kunt een verzekering bij Innofin afsluiten als je buiten Nederland woont. Innofin heeft klanten in heel Europa.

– Kan ik korting krijgen bij Innofin verzekeringen?
Ja, je kunt korting krijgen bij Innofin verzekeringen. Innofin biedt kortingen op verschillende verzekeringen, afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek