English version - international interest rates

ONVZ basisverzekeringen 2019

De zorgverzekering van ONVZ biedt de verzekerde veel keuzevrijheid. Zowel qua dekkingen als qua zorgkeuze (restitutiepolis). ONVZ staat binnen de verzekeringsbranche bekend om hun goede service.

Hieronder vindt u een overzicht van de basisverzekeringen van ONVZ en de bijbehorende premies voor het jaar 2019.

Basisverzekeringen vergelijken

Overzicht ONVZ basisverzekeringen 2019

HomeFinance.nl biedt u een overzicht van de zorgpremies van de basiszorgverzekering(en) van ONVZ voor het kalenderjaar 2019. U ziet de premies per eigen risico-categorie: het wettelijk verplichte eigen risico van € 385 of een vrijwillig hoger eigen risico.

Vrije Keuze Basisverzekering (restitutiepolis)  
Eigen risico van € 385€ 129,98aanvragen
Eigen risico van € 885€ 110,98aanvragen

* U ziet de basispremies per maand voor iedereen vanaf 18 jaar. De basisverzekering is tot de 18-jarige leeftijd gratis.

Wat heeft u aan deze premies van ONVZ basisverzekeringen?

Hierboven ziet u een overzicht van de premies voor de basisverzekering(en) van ONVZ in 2019. Op de website van HomeFinance.nl krijgt u op allerlei manieren informatie over zorgpremies. Over actuele premies, maar ook over historische premies en gemiddelde premies. Over premies voor basisverzekeringen en premies voor aanvullende verzekeringen.

Elk jaar bepalen de zorgverzekeraars opnieuw hun premies, dus ook ONVZ. Zowel de premies voor de aanvullende zorgverzekeringen als die voor de basisverzekeringen worden elk jaar aangepast. Niet alleen ONVZ mag ieder jaar opnieuw beslissingen nemen � dat mag u ook! U kunt ieder jaar per 1 januari uw zorgverzekering opzeggen en een nieuwe afsluiten. Door goed te vergelijken kunt u ervoor zorgen dat u steeds de juiste zorgverzekering tegen de beste premie heeft.

De inhoud van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. De basisdekking wordt door de overheid bepaald en is bij elke basisverzekering gelijk. Het vergelijken van premies voor basisverzekeringen is vrij eenvoudig: het enige verschil tussen polissen zit in het type polis (natura/restitutie) en de keuzevrijheid.

Naast de premie voor 2019 is het ook interessant om te kijken naar de historische premies en de gemiddelde zorgpremie die ONVZ in de loop der jaren heeft gehanteerd voor de basisverzekering. In de vergelijking van gemiddelde zorgpremies kunt u zien welke verzekeraar gemiddeld genomen de beste keuze zou zijn geweest. Dat kunt u meewegen in de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2019.

Niet alleen de premie voor de basisverzekering is van belang. Daarnaast beslist u of u naast de basisdekking een aanvullende zorgverzekering wilt afsluiten of aanhouden. Dan kijkt u immers niet alleen naar de basispremie, maar zeker ook naar de mogelijke dekkingen en bijbehorende premies van aanvullende zorgverzekeringen. Het complete plaatje is dan bepalend voor uw beslissing of u uw zorgverzekering in 2019 bij ONVZ afsluit of bij een andere zorgverzekeraar.

Direct de premies van deze zorgverzekeraar met andere zorgverzekeringen vergelijken

Zorgpremies 2019

eigen risico € 385,-

1.ZEKUR (jongeren)€ 98,50
2.ZieZo€ 101,95
3.Unive€ 105,85
4.ZieZo€ 105,95
5.Bewuzt€ 105,95
Vergelijk alle zorgverzekeringen