Search
Close this search box.

Besparen

Beter uitkomen met je inkomen

Elke euro van je inkomen kun je maar één keer uitgeven. Als je meer geld uitgeeft dan je ontvangt ontstaat er op de langere termijn een probleem. Misschien kun je een tijdje interen op je spaargeld, maar daar doe je waarschijnlijk liever andere dingen mee.

Bespaartips voor jou

Het is dan ook zaak om snel in te grijpen als je merkt dat jouw uitgaven hoger zijn dan je inkomsten. Het verhogen van je inkomsten is de ene optie, de andere is besparen op je uitgaven. Wij helpen je graag met allerlei bespaartips, zodat jij weer uitkomt met je inkomen!

Energierekening

De energierekening neemt een flinke hap uit ons inkomen. Als je daarop kunt besparen scheelt dat veel.

Hypotheek maandlast

Wat als je een flink bedrag kunt besparen op de maandlast van jouw hypotheek? Dat zou perfect zijn!

Maandlasten lening

Geld lenen kost geld, alleen kan het vaak wel goedkoper. Bespaar op de lasten van je lening(en)!

Vervoer

Van A naar B kan op veel manieren, met heel verschillende kosten. Hoe kun je besparen op vervoer?

Verzekeringspremies

Heb jij enig idee hoeveel je in totaal aan verzekeringen kwijt bent? Check het en kijk waar je kunt besparen!

Boodschappen

In de supermarkt geef je elke week weer veel geld uit. Hoe kun je slim besparen op boodschappen?

Abonnementen

Hoeveel betaal jij aan abonnementen, lidmaatschappen en loterijen? Daar valt vaak wel wat te besparen.

Actueel

Recente artikelen over besparen

Op HomeFinance schrijven we regelmatig nieuwe artikelen over besparen. Zo blijf jij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én handigste bespaartips!

De oplossing voor het besparen op jouw volgende vlucht
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek