Search
Close this search box.

Laagste hypotheekrente voor een spaarhypotheek met NHG

Laagste hypotheekrente NHG
1 jaar rentevast Hypotrust 1 jaar NHG3,41% Aanvragen
2 jaar rentevast Hypotrust 2 jaar NHG3,66% Aanvragen
5 jaar rentevast Nationale Nederlanden 5 jaar NHG3,77% Aanvragen
10 jaar rentevast Lloyds Bank 10 jaar NHG3,90% Aanvragen
20 jaar rentevast Lloyds Bank 20 jaar NHG4,10% Aanvragen
30 jaar rentevast Syntrus Achmea 30 jaar NHG4,13% Aanvragen

Laagste hypotheekrente voor een spaarhypotheek zonder NHG

Laagste hypotheekrente 90%
1 jaar rentevast Obvion 1 jaar 90%5,27% Aanvragen
2 jaar rentevast Obvion 2 jaar 90%4,88% Aanvragen
5 jaar rentevast Obvion 5 jaar 90%4,13% Aanvragen
10 jaar rentevast Obvion 10 jaar 90%4,34% Aanvragen
20 jaar rentevast Obvion 20 jaar 90%4,70% Aanvragen
30 jaar rentevast Obvion 30 jaar 90%5,03% Aanvragen

Laagste hypotheekrente spaarhypotheek

U bent op zoek naar de laagste hypotheekrente voor een spaarhypotheek. Die vindt u in ons overzicht van hypotheekrentes voor spaarhypotheken. De laagste hypotheekrente per rentevast periode ziet u hieronder. U kunt kiezen voor een spaarhypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Wilt u een complete vergelijking van alle hypotheekrentes zien? Klik dan op de knop “Meer hypotheekrentes vergelijken”.

hypotheekrente overzichtenhypotheek berekenenmaximale hypotheek berekenenmaandlasten berekenenhypotheek informatieoverzicht hypotheekinstellingenhypotheek oversluiten

banksparen vergelijkenleningen vergelijkenspaarrekeningen vergelijken

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek