Search
Close this search box.

Hypotheek

Bent u op zoek naar een hypotheek met een lage hypotheekrente, of wilt u uw hypotheek berekenen? Op onze site kunt u uw hypotheek berekenen en de actuele hypotheekrentes vergelijken:

Maandlasten berekenen

Bereken online uw hypotheek maandlasten.

Maximale hypotheek berekenen

Bereken snel en eenvoudig de hoogte van uw maximale hypotheek.

Wat zijn de actuele hypotheekrentes?

Laagste hypotheekrente NHG
1 jaar rentevast Hypotrust 1 jaar NHG3,21% Aanvragen
2 jaar rentevast Hypotrust 2 jaar NHG3,46% Aanvragen
5 jaar rentevast Centraal Beheer 5 jaar NHG2,96% Aanvragen
10 jaar rentevast Centraal Beheer 10 jaar NHG2,96% Aanvragen
20 jaar rentevast Argenta 20 jaar NHG3,44% Aanvragen
30 jaar rentevast Tulp Hypotheken 30 jaar NHG3,85% Aanvragen

* De laatste rentecontrole heeft plaatsgevonden op: 16-04-2024

Veelgestelde vragen over Hypotheken

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een Nederlandse regeling die bedoeld is om huizenkopers te beschermen tegen financiële risico’s die voortvloeien uit het kopen van een huis. Het biedt een vangnet voor hypothecaire leningen in het geval dat de koper de lening niet meer kan aflossen, bijvoorbeeld als gevolg van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of echtscheiding.

Op Homefinance.nl vindt u hypotheek informatie en het laatste hypotheek nieuws. Schrijf u in voor de nieuwsbrief:

Op de hoogte blijven over hypotheken?
Nieuwsbrief
Op de hoogte van hypotheken

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek