English version - international interest rates

Maximale hypotheek berekenen

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in 2020?

Voordat u naar huizen gaat kijken wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Hier kunt u gemakkelijk uw maximale hypotheek berekenen met de hypotheeknormen van 2020 en de hypotheekrente van dit moment.

Bereken uw maximale hypotheek

per jaar
per jaar
per jaar
jaar
bezig

Met deze berekening geeft HomeFinance.nl antwoord op de vraag wat uw maximale hypotheek is. De uitkomst van deze berekening is een indicatie, berekend met de algemeen geldende normen voor hypotheken.

De maximale hypotheek is niet voor iedereen gelijk. Zo kan bijvoorbeeld uw leeftijd een grote invloed hebben op de maximale hypotheek. Bij mensen die in de buurt komen van hun pensioenleeftijd is namelijk niet alleen het huidige inkomen, maar ook het pensioeninkomen van belang. Daarnaast kan uw bron van inkomensten van invloed zijn. Het inkomen van een zelfstandige wordt bijvoorbeeld vaak anders beoordeeld dan van iemand met een vast dienstverband.

Wilt u geen indicatie maar exact weten wat u kunt lenen, maak dan online een vrijblijvende afspraak met een expert.

Deze berekening is een vereenvoudigde berekening die slechts bedoeld is als indicatie. Aan de berekeningen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Laagste hypotheekrente

(met Nat. Hypotheek Garantie)

1 jaarReaal0,79 %
5 jaarASR0,85 %
10 jaarHypotrust1,09 %
15 jaarLot1,38 %
20 jaarHollandWoont1,42 %
Vergelijk alle hypotheekrentes