HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.

Looptijd lening berekenen. Hoe lang duurt het terugbetalen?

Looptijd lening berekenen

Berekening: hoe lang duurt het terugbetalen?

Geleend geld moet u terugbetalen. Maar hoe lang duurt dat eigenlijk? Hoeveel maanden moet u (nog) betalen voor uw lening? Door de looptijd van de lening te berekenen weet u waar u aan toe bent. Hier krijgt u antwoord op de vraag: ΓÇÿHoe lang duurt het terugbetalen van mijn lening?ΓÇÖ

Bereken de looptijd van een lening

Deze berekening van HomeFinance.nl geeft u antwoord op de vraag wat de looptijd van een lening is totdat deze is afgelost. Soms kan de uitkomst net wat afwijken van de opgave van een kredietverstrekker, dat komt dan door afrondingsverschillen.

Dit is een algemene berekening van de looptijd van een lening. Deze kunt u uitvoeren voor zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening, maar ook voor andere geldleningen. Door als leenbedrag het nog openstaande saldo van een bestaande lening in te vullen berekent u de resterende looptijd.

De looptijd verandert zodra de leenrente wijzigt en wanneer u opnieuw geld opneemt (beide mogelijk bij een doorlopend krediet), en bij een extra terugbetaling buiten de gewone maandlast van de lening.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Wij vergelijken onderstaande lening verstrekkers

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Defam Premium 6,60%
SNS Bank 6,60%
Lloyds Bank 6,70%
ING 6,80%
Freo 6,90%
Rabobank 6,90%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Vrijblijvend hypotheek aanvragen