Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

InBank pakt de hoogste spaarrente op vrij sparen

2,09% effectieve rente op vrij-opneembaar spaargeld

2,09% effectieve rente op vrij-opneembaar spaargeld

InBank, een financiële instelling uit Estland, pakt in Nederland de hoogste spaarrente. Op een vrij opneembare spaarrekening geeft InBank nu een effectieve rente van 2,09%. Dit is momenteel de hoogste spaarrente in Nederland.

Bekijk de rekening en voorwaarden

Spaargeld gegarandeerd tot € 100.000

Estland is onderdeel van de Europese Unie. In Estland heet het deposito garantiestelsel het “Tagatisfond”. Hiermee is je spaargeld in Estland gegarandeerd tot een bedrag van € 100.000.

Ook deposito’s van InBank zijn erg interessant

Wil je een nog hogere spaarrente? En kun je je geld voor een bepaalde periode missen? Dan is het openen van een termijndeposito interessant. Je ontvangt een hogere rente dan bij flexibel sparen.

Deposito termijn: Rente per jaar:
6 maanden 2,65%
1 jaar 3,10%
2 jaar 3,12%
3 jaar 3,27%
4 jaar 3,15%
5 jaar 3,20%

 Voorwaarden bij openen deposito bij InBank

Er zijn een paar voorwaarden bij het openen van een deposito bij InBank. Zo moet je minimale inleg € 2.000 zijn. De maximale inleg is € 100.000. Wil je toch je geld eerder opnemen? Dan kan de bank daarvoor kosten rekenen. Alle voorwaarden lees je hier.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek