Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Veel phishing bij Rabobank

Forse verhoging van aantal meldingen

Forse verhoging van aantal meldingen

Rabobank geeft een waarschuwing af voor phishingmails. Criminelen proberen daarmee persoonlijke gegevens te ontfrutselen bij de consument. De e-mails lijken verzonden te zijn door de Rabobank en zijn volgens de bank nauwelijks van echt te onderscheiden.

Forse verhoging van het aantal meldingen

Er zijn vaak phishingmails in omloop. Toch kiest Rabobank ervoor nu actief te waarschuwen, omdat het aantal meldingen bij de bank fors toegenomen is. Het zou gaan om honderden klachten van consumenten.

Gegevens naar criminelen

In de mails staat een link naar een website die ook weer nagenoeg gelijk is aan de website van de Rabobank. Daar wordt de bezoeker gevraagd bepaalde persoonsgegevens in te vullen. Die gegevens gaan dan echter niet naar de Rabobank, maar naar de criminelen.

Rabobank verzoekt iedereen die een dergelijke mail ontvangt of iets anders verdacht opmerkt contact op te nemen.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek