Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Gratis trackers op de markt

Vermogensbeheerder Fidelity komt met gratis etf

Vermogensbeheerder Fidelity komt met gratis etf

Vermogensbeheerder Fidelity brengt vandaag als eerste trackers op de markt zonder kosten: het Fidelity Zero Total Market Index Fund en het Fidelity Zero International Index Fund.

Trackers – etf – passief beleggen

Trackers worden ook wel exchange traded funds (etf) genoemd. Het zijn beleggingsfondsen die een index volgen – waar dus geen vermogensbeheerders mee bezig zijn om beleggingsbeslissingen te nemen. Het zijn passieve beleggingen die de meeste actief beheerde fondsen overtreffen qua rendement op de langere termijn.

Gratis trackers bij Fidelity

De kosten van trackers liggen door het ontbreken van dure vermogensbeheerders altijd al lager dan bij het investeren in actieve beleggingsfondsen. Nu heeft Fidelity echter besloten de trackers helemaal zonder kosten aan te bieden. Andere aanbieders zoals Vanguard, BlackRock en Charles Schwab zullen deze stap naar verwachting volgen.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek