Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

ING Scanner voor wie geen smartphone heeft

Vervanging voor TAN-codes op papier en per sms

Vervanging voor TAN-codes op papier en per sms

ING komt met een Scanner, waarmee klanten zonder smartphone of tablet hun betalingsopdrachten moeten gaan bevestigen.

Betalingen bevestigen zonder smartphone of tablet

Wie geen smartphone of tablet heeft kan niet mobiel betalen met de app van ING. Op een laptop op PC kunnen ING-klanten wel betalingen invoeren, maar die moeten dan bevestigd worden via de app. Of – nu nog – via TAN-codes. Om mensen zonder smartphone of tablet toch de kans te geven om online betalingen te bevestigen, komt ING volgend jaar met een ING Scanner.

Scanner als vervanging van TAN-codes

Al vele jaren kunnen ING-klanten online hun betaalopdrachten bevestigen met een TAN-code die ze een papieren lijst krijgen of per sms. Die TAN-codes gaan verdwijnen, daarom heeft ING een oplossing bedacht voor haar klanten zonder smartphone of tablet.

ING Scanner: online betalen zonder smartphone - vervangt TAN codes

Apparaat voor bevestiging betalingen niets nieuws

De oplossing is niets nieuws: Rabobank werkt bijvoorbeeld al jaren met een scanner voor het bevestigen van betaalopdrachten. Bij ING kozen ze in het verleden voor de TAN-codes – maar stappen nu dus alsnog over op een scanner. Dit terwijl de Rabobank de scanner juist gaat uitfaseren, omdat ‘het extra kastje voor de app niet meer de beste oplossing is voor een steeds groter deel van de klanten’.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  1. Reactie op: jo versnippering van zondag maart 3, 2019 14:48
    per transactie met mobiel kost geld = Melkkoe , de directeur kan niet rond komen het is voor zijn opslag

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek