Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Avéro Achmea stopt met zorg

Zorgpolissen Avéro gaan naar Zilveren Kruis

Zorgpolissen Avéro gaan naar Zilveren Kruis

Verzekeringsreus Achmea heeft verschillende merken voor zorgverzekeringen, waaronder Avéro Achmea en Zilveren Kruis. De eerste, Avéro, gaat als zorgmerk verdwijnen. De lopende polissen worden overgeheveld naar Zilveren Kruis.

Zorgverzekering Avéro? Naar Zilveren Kruis of overstappen!

Wie een zorgpolis heeft bij Avéro Achmea krijgt voor het zorgjaar 2020 een voorstel van Zilveren Kruis. De 148.000 polissen gaan over per 1 januari – tenzij de polishouder de verzekering opzegt en overstapt naar een andere verzekeraar.

Zorgpremies voor 2020 vergelijken

De premies voor 2020 zullen de komende week binnenstromen: uiterlijk dinsdag 12 november moeten ze allemaal bekend zijn. Na elke bekendmaking verwerken wij de nieuwe premie direct in onze vergelijking van zorgverzekeringen.

Vergelijk zorgverzekeringen voor 2020

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek